Real kreeg vrijdagavond het bezoek van Houthalen. Beide teams hadden een slechte start en konden best winnen om hun ambities,de play-offs te behalen. Coach Gessner kon weer rekenen op zijn volledige kern.

De wedstrijd begon en de mannen van Elmos kozen voor de aanval. Na een paar dreigende schoten kon El Attabi scoren in de derde minuut op een corner met een prachtige volley. 1-0. Een mooie start voor de thuisploeg. Houthalen kwam dan paar minuten goed weg door een sterk spelende doelman.

Aan de andere zijde moest Talhaoui ook zijn kunnen tonen op een knappe aanval van de Limburgers. Beide ploegen kwamen in de eerste helft niet meer tot scoren en zo ging men rusten met een 1-0 voorsprong bij Real. Noorderwijk had misschien wel een iets grotere voorsprong moeten hebben want zij hadden de meeste mooie kansen. Hopelijk breekt hen dat niet zuur op in de tweede helft.

Tweede helft en beide teams zijn elkaar waard. In minuut 25 scoort Kaddouri de 2-0. Dan is er een penalty en topschutter van Real El Attabi zet zich achter de bal. Hij mist deze mooie gelegenheid, maar vier minuten later maakt Bouri de 3-0. Iedereen denkt dan dat de wedstrijd nu gespeeld is maar niets is minder waar.

Houthalen duwt in de laatste 6 minuten Real Noorderwijk terug voor hun doel en vind dan toch in de 37' de goal.3-1. Een minuutje later scoren ze dan ook de aansluitingstreffer.3-2.

De thuisploeg kan geen balbezit meer behouden. Houthalen dat met een "vliegende doelman" speelt zet alles op alles en de thuisploeg kon nog eenmaal dreigen via een ver schot van El Attach dat net naast gaat.

Na een zeer spannende einde klonk voor Real Noorderwijk eindelijk het eindsignaal en won zo deze wedstrijd. 3-2 winst voor de thuisploeg dat moest knokken tot het einde om deze belangrijke drie punten te behalen en zo mooi mee terug hun opmars kunnen voortzetten.

Volgende week staat er de zeer moeilijk verplaatsing te wachten naar Antwerpen. Dat dit jaar resoluut wil meespelen voor de titel.