Real kreeg vrijdag topteam en play off kandidaat Charleroi op bezoek. De thuisploeg moest het doen zonder de geschorste Marouane. Noorderwijk moet winnen om eventueel kans te maken op de play offs.

De wedstrijd begon en beide teams wachten af. De eerste kans was voor Charleroi dat dreigt met een schot vanuit de tweede lijn. Real goed verdedigend en rustig opbouwend komt steeds beter in het spel en krijgt mooie kansen.Zerouali , Ajouaou en Isham schieten telkens op sterke bezoekende doelman. Na drie minuten dan een eerste grote mogelijkheid voor de thuisploeg.

Zerouali werd foutief gestopt door de doelman en Salah neemt zijn verantwoordelijkheid. Hij trapt de bal tegen de netten.1-0. Real nu duidelijk de betere ploeg en krijgt kansen om de score te verdubbelen. Doch het vizier van Kherouach,Salah en Zerouali stond nu slecht gericht en de ballen vliegen over en naast.

In minuut zes maakt oudspeler Ferrian de gelijkmaker voor Charleroi op een ingestudeerde corner.1-1. Hierna golft het spel op en neer maar het is wachten tot minuut twaalf om Real de mooiste aanval uit de eerste helft te zien bouwen.

Ajouaou maakt de actie speelt debal door naar El Merboh die aflegt voor doel maar niemand gevolgd aan tweede paal. Minuutje later was er een schot van El Kharroubi dat uiteen spat op de paal. Pech voor Real want weer een mooie aanval voor de Elmos boys maar Salah schiet op een bezoekende speler die de bal red uit doel. Minuut voor rust een actie van Zerouali maar weer staat de paal in de weg. Zo gaan we rusten met een billijke 1-1 stand.

Tweede helft start Charleroi sterk. Talhaoui moet al zijn kunnen laten op een doorgebroken Ferrian. Real komt ook in de wedstrijd en Zerouali wordt onderuit gehaald door Dahbi. De scheids durft geen tweede gele kaart te geven aan de al geboekte Charleroi speler. Real komt in de 28' op voorsprong wanneer Zerouali een knappe pass geeft aan El Kharoubi. Deze speler werkt beheerst af.

Een mooi voorsprong voor Real. 2-1.  Anderhalve minuut later werd Kherouach weggestuurd met een lange bal, hij werkt beheerst af.3-1. Charleroi probeert nog een laatste poging om de bakens te verzetten door met een vijfde veldspeler te spelen maar de Real doelman Talhaoui vind 1 doelpunt tegen meer dan voldoende. Real verdedigt zeer sterk en scoort in de 38' de 4-1. Kherouach scoort met een mooie volley vanop de eigen helft.4-1. Einde wedstrijd.

Een verdiende overwinning van Noorderwijk dat dus nog altijd meedoet om misschien de play-offs te halen. Volgende week is er al de volgende topaffiche want dan is er de verplaatsing naar het zeer sterk FTA.

Deden mee: Talhaoui, Van Bael, Kherouach, El Khariubi, Salah, Zerouali, Ajouaou, El Merboh, Bouyakoubi, Scheerens, De Bie en Vivijs.

Beloften spelen 1-1 gelijk

In een zeer verdienstelijke partij tussen de 2e en 3e uit de stand kreeg de thuisploeg tal van mooie kansen maar konden er hiervan maar 1 verzilveren. Real verdiende meer maar moest tevreden zijn met een puntendeling. Toch een goede prestatie neergezet door onze beloften.Hierdoor blijven ze mooi op een tweede plaats. Goed bezig mannen en ook zij moeten tegen de leiders van FTA volgende week.