Real Noorderwijk kent een dipje en sleept zich naar het einde van het seizoen. De beloften van Real Noorderwijk maken nog wel kans op de titel.

Beloften nog steeds op titelkoers, 1e elftal in een dipje

Real Noorderwijk - ZVC Eisden Dorp
Beloften 7-6
A-ploeg 1-5

Het einde van het seizoen nadert met rasse schreden en dat laat zich voelen bij Real Noorderwijk. Gekwetsen, spelers die naar de match komen zonder tas of papieren, trainer en spelers geschorst...kortom Real beleeft zware tijden. De beloften namen een vliegende start en kwamen al snel 3-0 voor doch daarna moesten ze het initiatief aan Eisden laten dat erop en erover ging. Pas diep in de 2e helft konden onze youngsters een verloren situatie omzetten in winst puur op karakter. Dit is ook een belangrijke kwaliteit in voetbal. 7-6 gewonnen, klasse jongens !

Het eerste elftal daarentegen zit in een een dipje, niks lukt, geen geloof, geen cohesie, kortom erg pijnlijk om dit vanuit de tribune te aanschouwen. Zeker als men weet dat deze ploeg al heel veel knappe dingen liet zien dit jaar. Maar het mag ook gezegd worden dat Eisden Dorp een ploeg van de toekomst is. Jeugdig, hongerig en een voorbeeld voor Futsal op en naast het veld, bij winst of verlies altijd even correct. Terecht verlies maar we mogen het positieve van dit seizoen zomaar niet vergeten. De weg is altijd vooruit en volgende vrijdag is er weer een match. Real heeft een hele week de tijd om de wonden te likken, de volgende wedstrijd gaan we tonen dat de leeuw zijn klauwen niet heeft verloren. De einduitslag tegen Eisden was 1-5, terechte overwinning voor de bezoekers.