'Vrijdag staat er in de Mixx al direct een topper op het programma. In hun race naar de Play offs moet het vernieuwde Real bikkelen om plaats vier', zegt Edy Lambaerts Real.

'Werd eind december de strijd om de vijfde plaats voorlopig gewonnen tegen Malle-Beerse dan staat er opnieuw een straffe tegenstrever in de sporthal. Renolim Borgloon is de revelatie van het seizoen, als debutant zo stevig uithalen, zelden vertoond.

Een gelijkspel in Halle-Gooik op speeldag één, op speeldag twee gingen wij ten onder (3 – 2), en nadien nipt maar vooral onverdiend verlies tegen FT Antwerpen. De op één na beste verdediging van de reeks (21! minder in de netten gekregen dan wij).

Dan weet iedereen dat het morgen knokken wordt en zorgen dat de zware nederlaag in Charleroi snel vergeten wordt en we onze sterke thuisreputatie kunnen behouden, we verloren dit seizoen nog niet in eigen huis.

Die belangrijke vierde plaats moet de onze worden en we willen ook de voeling met de top niet verliezen. De Realsupporters rekenen op een overwinning en de drie punten.'