U bent hier

Real Noorderwijk – ZVK Gelko Eisden Dorp 2-2 : Real nog groeien

Herentals | Nationaal
02.12.2017 - 10.49u
Door: Herman Gezelle

Na een turbulente week in Noorderwijk kwam Eisden op bezoek. De nieuwe T1 van Real Yves Heremans kon niet beschikken over Bahci. Deze was wegens interlandverplichtingen met de nationale ploeg niet beschikbaar.

Voor de rest moest de nieuwe coach na 1 training zijn manschappen al leiden. Door de eetdag van de club waren de tribunes serieus gevuld.

De wedstrijd werd gestart en Real start snel en goed georganiseerd. Eisden loerend op een counter werd al na 2' op achterstand gezet wanneer El Attabi zijn schot zag weggeslagen worden door de bezoekende doelman maar El Hattach de rebound keihard laag binnen schoot. 1-0 Een gedroomde start voor de thuisploeg.

El Attabi word alleen op doel gestuurd maar hij wil nog afleggen voor een ploeggenoot en weg was de mooie kans. 5' El Hattach's schot dat net naast gaat. Zesde minuut mag Tahirovic alleen naar de doelman gaan maar deze stopt de opgelegde kans. Eisden dat countert maar Talhaoui red.

De wedstrijd golft mooi op en neer nu. Beide keepers onderscheiden zich meermaals. 9' Real verdiende een doelpunt maar de goal valt aan de andere kant. 1-1. Beide teams dreigen nog enkele malen maar de keepers pakken alles. Zo gaan we rusten met een 1-1 stand. Real verdiende meer op basis van deze eerst helft.

Tweede helft begint en Noorderwijk scoort via een afgeweken corner in doel.2-1 Na 22 minuten.Eisden antwoord bijna onmiddellijk.24' en de bordjes hangen weer gelijk.2-2.Kansen komen er aan weerszijden maar doelman Talhaoui moet meermaals zijn kunnen tonen om een achterstand te voorkomen.

Real morst met kansen en de goed gerichte schoten spatten regelmatig tegen de doelpaal terug in het spel. Beide teams speelden om te winnen maar beide kwamen niet meer tot scoren. Zo stond de eindstand al snel in de tweede helft op het bord.
Real Noorderwijk moet met een gelijkspel genoegen nemen.

Ieder supporter zag een goed Noorderwijk en weet dat de overwinningen nog wel zullen volgen in de komende wedstrijden. De competitieis bijna half en dit Noorderwijk zal nog groeien de komende weken.

Volgende wedstrijd is op maandag 11 december in Anderlecht. Deze moet gewonnen worden en dan zit Real terug in Play-Off koers.

Beloften Real Noorderwijk – ZVK Gelko Eisden Dorp 1-1
Weinig goals maar toch een zeer mooie wedstrijd met tal van kansen. Beide keepers presteerden sterk zodat de score zeer laag bleef. Gino Vervoort/NNieuws.

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto