Vlotte overwinning van Club '90 in Schilde. Het werd 3-7.

Wedstrijdverslag Real Roda Schilde – zvc Club’90
De Herentalsenaren hebben zich vlug hersteld van de zware nederlaag tegen de toekomstige kampioenen van de reeks en wonnen verdiend van de Schildenaren.

Reeds van bij aanvang nam Club’90, zonder Pieter Van Genechten, Yves Mannaerts, Steve Smets en Gino Vervoort, de teugels in handen en kenden dra succes in de 6’ en 11’ via afstandschoten van Bram Goos (0-1 en 0-2). De thuisploeg herstelde zich en kon in de 15’ tegen scoren 1-2. Club’90 replikeerde gevat en liep in de 19’ verder uit tot 1-3 via Bram Goos op vrijschop. In de 21’ scoorde Tom Helsen de 1-4 na een mooie persoonlijke poging. Net voor rusten kwam de thuisploeg terug tot 2-4 (23’)

Met deze stand ging men rusten.

Onmiddellijk na de pauze lieten de Herentalsenaren zich ringeloren door de Schildenaren die tot 3-4 terug kwamen. In de 35’ zette Joren Willems gepast door aan Dimitrios Logothetis die beheerst afrondde 3-5. In de 43’ vond Hans Vervoort de opening voor Dimitrios Logothetis die de kans niet liet liggen 3-6.

De wedstrijd werd rustig beheerst door Club’90 en met een sporadische kansen voor de thuisploeg wist bezoekende doelman Stijn Van Genechten wel raad. Op de 45’ rondde Bram Goos na een algemene aanval, met een strak gekruist schot de score af en bracht de eindcijfers 3-7 op ’t bord. Even later floot een goedleidende scheidsrechter de partij af.

Eindstand 3-7.

Speelden voor zvc Club’90: Stijn, Bram, Joren, Tom, Dimitrios en Hans.

"We hebben ons vlot herpakt na de nederlaag van verleden week en speelden een goede partij met veel inzet en vlot samenspel.
Volgende week vrijdag trekken we naar Antwerpen om Selexion partij te geven. Met hetzelfde spel en minder afwezigen moeten we ook daar volop voor winst gaan", oordeelde Club’90-coach Willy Vervoort.