Opnieuw een thuiswedstrijd voor onze jongens vandaag, we ontvangen Futsal My-Cars Rosselies, ergens gelegen achter Charleroi, niet de grootste club van het land, maar de voorbije seizoenen telkens met punten naar huis gereden na een avondje in de Mixx, vorig seizoen met 3 – 6 komen winnen, het jaar voordien 2 – 2 en telkens verdiend.

Voor het nog steeds serieus gehandicapte Real Noorderwijk opnieuw een zware opgave. Het vertrek van Harram en kapitein Koseoglu is spijtig genoeg definitief, de kwetsuur van El Ghaadaoui gaat dan wel de goeie richting uit maar spelen duurt nog wel even en Ali Bouri zijn zware schorsing loopt ook nog door en bovendien is Issam Dahmani, de vorige weken nog de rots in de branding één wedstrijd geschorst voor zijn onterechte gele kaarten vorige match.

Maar er is ook goed nieuws, het debuut van El Mokhtari met zijn twee doelpunten vorige speeldag was hoopgevend en er staan enkele spelers klaar om te tekenen. Er is licht aan de duisternis, maar is dit voldoende om nu punten te pakken? We snakken naar de winterstop, wachtend op versterking.

Steun onze zeer jonge jongens in hun enthousiasme naar de nodige punten. En laten we toch ook genieten van het mooie Futsal en niet te vergeten, we zijn de goedkoopste club in 1e nationale (slechts 5€ inkom), daar blijf je toch niet voor thuis?
Supporters op post, we rekenen op jullie.