U bent hier

Real wint Champions League na reuzenblunders Karius en wereldgoal Bale - extra foto's

Internationaal
26.05.2018 - 22.59u
Door: Herman Gezelle

Real Madrid heeft voor de 4e keer in 5 jaar de Champions League gewonnen. Liverpool-doelman Karius en Real-spits Bale vertolkten een sleutelrol in een finale vol peper en zout. Het werd 3-1.

De finale van de Champions League in een notendop:

Sleutelmoment: Liverpool liep over Real Madrid in het eerste halfuur, tot topschutter Mo Salah geblesseerd uitviel. Adam Lallana, met amper 16 speelminuten op zijn teller, kon het gemis niet goedmaken.
Man van de match: Invaller Gareth Bale gooide de finale helemaal om met twee doelpunten, waarvan ééntje alvast een Puskas award verdient.

Schlemiel van de wedstrijd: Loris Karius, die Simon Mignolet op de bank hield, blunderde erop los, goed voor twee tegentreffers van Real.
Opvallend: De Koninklijke mag zich de koning van de Champions League noemen. Het wint voor de achtste keer de Beker met de Grote Oren, de vierde in vijf jaar. (VRTNWS)


imageMeer nieuws

Toneelstuk laat 60.000 Vlaamse leerlingen praten over pesten

Kempen regio | Vlaanderen 27.10.2020 - 10.59u movie (1) reading time1min

Theatermaker Arnaud Vandermeiren werkt aan een theaterstuk, spel en workshop 'Over Pesten'. Daarmee wil de acteur, vroeger zelf slachtoffer van pesterijen, de komende vijf jaar ruim 60.000 Vlaamse scholieren leren praten over pesten.

Vanaf september 2021 wil hij met het project naar middelbare scholen, jeugdbewegingen, culturele centra en de welzijnszorg trekken.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto