In het provinciaal recreatiedomein De Lilse Bergen is op donderdag 11 augustus een 43-jarige man uit Herentals dood aangetroffen. Het parket startte een onderzoek en sloot daarom het recreatiegedeelte van het domein.

Het recreatiegedeelte van het domein is vandaag, vrijdag 12 augustus terug open voor het publiek.

In het provinciaal recreatiedomein De Lilse Bergen is op donderdag 11 augustus een man dood aangetroffen. De man werd als vermist opgegeven en na een zoektocht door een redder gevonden in het water. De reanimatiepoging heeft jammer genoeg niet meer geholpen.

Het parket startte een onderzoek en sloot daarom het recreatiegedeelte van het domein. De camping bleef open. Het parket heeft na het onderzoek ter plaatse het recreatiegedeelte van De Lilse Bergen vrijgegeven.

Het recreatiegedeelte van het domein is vandaag, vrijdag 12 augustus terug open voor het publiek. En dit volgens de normale uren van 10.00 tot 21.00 uur. Meer info: www.delilsebergen.be

De directeur en medewerkers van het domein zijn aangeslagen door het gebeuren en leven mee met de familie. De betrokken redders en de familie van de overleden persoon worden begeleid.

De gerechtelijke vaststellingen zijn intussen afgerond.