Zondagmiddag werd in het zonovergoten VC-stadion de Red White Club netwerking boven de doopvont gehouden.  Initiatiefnemers Dirk Dierckx (HIS), Ivan Van Gorp (Peugeot Lavrijsen) en Angelo Wauters (Text-It) willen de netwerking verder laten groeien voor KMO's, industriëlen en zeker ook  kleinere zelfstandige ondernemers in de regio Neteland. 

Dirk Dierckx, commercieel verantwoordelijke van VC : '10 keer per seizoen komen de leden een halfuur voor de thuismatch samen.  Er staan hapjes en drankjes klaar.  Het voetbal zelf is ondergeschikt aan de netwerking.  Ieder bedrijf kan lid worden voor €500 per seizoen.  Hiervoor krijg je een heel pakket terug : o.a. publi op de de tv-schermen, free drinks in de loges, 4 deelnamen voor een restaurantdag naar keuze en véél meer.  Bedoeling is dat we op langere termijn ook extra fondsen werven zodat we onze club naar nationale kunnen loodsen.  Dat opent extra perspectieven voor alle leden van de nieuwe Red White Club. Welkom.  

Je kan ons contacteren langs 0491-079746 of mail commercieel@vcherentals.be, ' aldus een enthousiaste Dirk Dierckx.   Op de foto's :  Angelo Wauters (Text-It), Dirk Dierckx (HIS), Johan Horemans (Acco Kempen), Patrick De Coster (bvba De Coster ramen en deuren), Walter Van Roosbroeck (Hulshout).   Ivan Van Gorp was op vakantie.  Nnieuws / Guy Verellen.