U bent hier

Reeds 21.500 kandidaten voor K3

Kempen regio | Vlaanderen
15.03.2021 - 09.21u
Door: Lex Verellen

Vanavond om 20u verstrijkt de deadline om je kandidaat te stellen als opvolger van Klaasje bij K3. Marthe De Pillecyn: "Het vertrek van Klaasje is nog altijd niet helemaal verwerkt", vertelde ze.

Wie ervan droomt om in een regenboogjurk op een podium te staan voor duizenden joelende kinderen, moet snel zijn. Tot vanavond 20u kan je je inschrijven om het plekje van Klaasje bij K3 te veroveren. De Hollandse blondine kondigde een maand geleden aan dat ze de populaire meidengroep zou verlaten. 

Studio 100 meldt dat er intussen ruim 21.500 kandidaten zich gemeld hebben. "Ik ben enorm verrast door dat grote aantal. Wat me nog meer verrast is dat een kwart van de gegadigden van het mannelijk geslacht is", zegt Marthe. 

Zijn jongens welkom in de kleedkamer van Hanne en Marthe? "Ik denk dat we daar zeker voor moeten openstaan. De tijden veranderen. Als het een jongen  wordt, zal er bij K3 ook vanalles veranderen.

Maar jongen of meisje, het maakt me niet. Ik heb maar één tip aan de kandidaten: blijf jezelf." vanaf morgen gaat een team van Studio 100 aan de slag met alle audities.

De opvolg(st)er van Klaasje wordt gekozen via een televisieshow.  (Studio 100)
Meer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto