Cultuurcentrum 't Schaliken, het stadsbestuur van Herentals en M HKA nodigen u uit op de opening van de tentoonstelling 'REFLECTIES2'

Het Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen (M HKA) brengt een aantal werken uit de vaste collectie onder in kasteel Le Paige.

Een werk van een lokale kunstenaar reflecteert op het werk van een internationaal gerenommeerde artiest. Op die manier ontstaat een dialoog tussen beide werken en kunstenaars.

Na een eerste editie in 2012 waar ik geselecteerd werd met 'SPASMS', werd nu het werk 'SANSEVIERA GENETICA' geselecteerd om te reflecteren aan 'TRACING CHEIKH ANTA DIOP' van Vanessa Van Obberghen.

De tentoonstelling wordt ingeleid door Bart De Baere, directeur van het M HKA en officieel geopend door Ingrid Ryken, schepen van cultuur op vrijdag 3 maart 2017 om 20 uur Kasteel Le Paige.

Het stadsbestuur biedt u daarna een receptie aan.

De tentoonstelling loopt van zaterdag 4 maart tot en met zondag 26 maart 2017. U kunt de tentoonstelling gratis bezoeken op vrijdag, zaterdag en zondag van 14 uur tot 17 uur.

NEWSFLASH: Je kan nog tot 11/3 doneren voor het 'ANGULUS, cover me'-crowdfundingproject. Help mee de laatste 20% binnen te halen. Uw steun is heel belangrijk voor het slagen van dit project.

http://www.foederertalentenfonds.nl/project/7