Vandaag werd het 'Regus Herentals Industrie center' officieel geopend. Vlakbij afrit 21 van de E313 snelweg opende de wereldspeler een vestiging van net geen 1.600 m2, met 61 kantoren, 234 vaste en 30 coworking plekken en 5 vergaderzalen die per uur, dag, week of permanent gehuurd kunnen worden.

Deze flexibele werkpleklocatie leent zich uitstekend als uitvalsbasis voor de vele start-ups uit de regio, (inter)nationale bedrijven en flexwerkers die dichter bij huis willen werken of de files naar Antwerpen willen vermijden.

Het volledig gemeubileerde 'Regus Herentals Industrie' bevindt zich op de gelijkvloerse en tweede verdieping van het voormalige Atea kantoorgebouw aan de Atealaan 34 in Herentals. Deze nieuwste aanwinst van 's werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekken is daarmee heel makkelijk bereikbaar.

Op haar nieuwe stek heeft Regus een aantal bekende buren zoals Telenet, Actemium, Atos, Devoteam, Proximus & Tam Tam Consulting. De kantoorruimtes, coworking en vergaderlocaties zijn gelegen in het industrieterrein van Herentals en zijn met de auto zeer vlot bereikbaar.

De nieuwe vestiging ligt vlakbij de E313 die van Luik of Hasselt naar Antwerpen gaat, voordat de files richting Antwerpen beginnen. Er is parkeergelegenheid aan de achterkant van het gebouw. Het bedrijventerrein heeft ook een eigen bushalte - Herentals Saffierstraat - en is vlakbij het treinstation Wolfstee.

Het nieuwe center omvat moderne kantoorruimtes en vergaderzalen in een regio waar de vraag momenteel zeer snel groeit. De werkplekken die je bij Regus Herentals per uur, dag, week of permanent kan huren, zijn volledig ingericht en bieden danzij de brede ramen heel veel daglicht. Ook de vijf vergaderzalen zijn afzonderlijk te huur.

Meer dan 30% coworking in 2035

Regus biedt in het nieuwe center in Herentals ook 30 coworking plekken aan. Je huurt er een tijdelijke comfortabele en productieve werkplek, met gratis thee en koffie, en uitstekende Wi-Fi.

William Willems, Algemeen Directeur van Regus België: "Ons nieuwste business center leent zich uitstekend voor de vele start-ups uit de regio en de steeds groter wordende groep van kantoornomaden. De groei die voor coworking wordt voorspeld is gigantisch. Momenteel is nog maar 2,6% van alle aangeboden kantooroppervlakte in ons land ingericht als coworking ruimte. Tegen 2035 zal dit meer dan 30% zijn! Regus speelt absoluut in op deze trend. "

Verder is het center uitgerust met alle ondersteunende diensten die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van bedrijven en hun werknemers, zoals meertalige administratieve ondersteuning en Wi-Fi.

Flexibel werken zit in de lift

De flexibele werkplekoplossingen van Regus winnen aan populariteit: in de voorbije twee jaar nam het aantal Belgische locaties toe van 13 tot 36. Herentals mocht niet ontbreken op de Regus kaart.

"De bedrijvigheid in de Kempen neemt hand over hand toe en Regus speelt hier graag op in. Door enkel de kantoorruimte te huren die ze effectief nodig hebben, kunnen bedrijven tot 60% besparen op hun vastgoedkosten. Ze kunnen ook makkelijk hun kantoor laten meegroeien met hun bedrijf doordat ze snel ruimte kunnen bijhuren.

Doordat wij deze 'vastgoedbeslommeringen' van hen overnemen, kunnen ze zich bovendien nog meer focussen op hun kernactiviteiten. De vraag naar onze producten in Herentals blijkt dan ook heel groot", besluit William Willems.

Over Regus

Regus is 's werelds grootste werkplekaanbieder met een ongeëvenaard netwerk van kantoren, co-working- en vergaderruimtes om elke onderneming – waar dan ook – te ondersteunen. Met een breed scala aan werkplekoplossingen maakt Regus het voor ondernemingen mogelijk om zich te focussen op hun kernactiviteiten zonder zich te moeten bezighouden met alle vastgoedbeslommeringen.

Zo kunnen ze hun productiviteit verhogen én besparen ze op hun vastgoedkosten. Zo'n 2,5 miljoen gelijkgestemde professionals maken deel uit van het wereldwijde Regus-netwerk. (pp)

Voor meer informatie: www.regus.be