Coworking is al langer hip, maar ook 'samen studeren' wint aan populariteit. Om hierop in te spelen en om studenten tijdens de blok een hart onder de riem te steken, stelt flexwerkaanbieder Regus zijn business lounges gratis voor hen open. In de Kempen kunnen studenten terecht in het Regus Herentals Industrie Center. Niet onbelangrijk: er is gratis koffie, water, thee én wifi.

Studenten kunnen vanaf 10 december tot en met 31 januari gebruikmaken van de coworkingplekken van Regus om er in alle rust en op een professionele werkplek te blokken.

Op vertoon van hun studentenkaart, kunnen ze er alle weekdagen tussen 8u30 en 18u ook in het Herentals Industrie center terecht. Dit Regus center bevindt zich op de gelijkvloerse en tweede verdieping van het voormalige Atea kantoorgebouw aan de Atealaan 34.

"Een creatieve en originele werkplek stimuleert het brein. Met dit initiatief willen we dan ook studenten steunen tijdens de blok, door hen te laten studeren op één van onze werkpleklocaties. Anderzijds willen we deze 'coworkers van morgen' laten kennismaken met onze flexibele werkplekken," aldus William Willems, Algemeen Directeur van Regus België.

Dit aanbod is geldig zolang er beschikbare werkplekken zijn. Bovendien wordt enkel gratis toegang tot de business lounges verleend (incusief koffie, water, thee en wifi), alle bijkomende diensten worden aangerekend. De Regus centers in Brugge, Sint-Niklaas en Louvain-la-Neuve nemen niet deel aan deze actie. Vraag naar de voorwaarden in het Regus center.

Over Regus

Regus is 's werelds grootste werkplekaanbieder met een ongeëvenaard netwerk van kantoren, co-working- en vergaderruimtes om elke onderneming – waar dan ook – te ondersteunen. Met een breed scala aan werkplekoplossingen maakt Regus het voor ondernemingen mogelijk om zich te focussen op hun kernactiviteiten zonder zich te moeten bezighouden met alle vastgoedbeslommeringen.

Zo kunnen ze hun productiviteit verhogen én besparen ze op hun vastgoedkosten. Zo'n 2,5 miljoen gelijkgestemde professionals maken deel uit van het wereldwijde Regus-netwerk.