U bent hier

Regus stelt zijn Herentalse coworkingplekken gratis open voor studenten

Neteland
16.05.2019 - 15.25u
Door: Mark Jaspers

Na coworking en cohousing wint ook 'costuderen' aan populariteit. Om hierop in te spelen en om studenten tijdens de blok een hart onder de riem te steken, stelt flexwerkaanbieder Regus voor de derde keer zijn coworkingplekken in het Regus Herentals Industrie Center open voor studenten. Er is gratis koffie, water, thee, wifi én – niet onbelangrijk tijdens warme dagen - airconditioning!

Studenten kunnen vanaf 20 mei tot en met 30 juni gebruik maken van de aangenaam koele coworkingplekken van Regus in Herentals om er zich in alle rust op een professionele werkplek voor te bereiden op de examens.

Op vertoon van hun studentenkaart, kunnen ze er van maandag tot en met donderdag tussen 8u30 en 18u en op vrijdag van 8u30 tot 16u30, ook in het Herentals Industrie center terecht. Dit Regus center bevindt zich op de gelijkvloerse en tweede verdieping van het voormalige Atea kantoorgebouw aan de Atealaan 34.

"Een creatieve en originele studeerplek stimuleert het brein. Met dit initiatief willen we de studenten steunen door hen te laten blokken op onze locatie in Herentals. Anderzijds willen we deze 'coworkers van morgen' laten kennismaken met onze flexibele werkplekken," aldus William Willems, Algemeen Directeur van Regus België.

Costuderen heeft heel wat voordelen. "Samen blokken geeft studenten een structuur, vast stramien en sociale controle, waardoor ze zich beter kunnen concentreren. Ze zijn minder snel afgeleid door sociale en andere media. Bovendien kunnen ze zo makkelijk bij iemand terecht voor uitleg of gewoon om even te ontspannen," besluit Lode Godderis, professor arbeidsgeneeskunde aan de KU Leuven.

Dit aanbod is geldig zolang er beschikbare werkplekken zijn. Bovendien wordt enkel gratis toegang tot de business lounges verleend (incusief koffie, water, thee en wifi), alle bijkomende diensten worden aangerekend. Vraag naar de voorwaarden in het Regus center.

Over Regus

Regus is 's werelds grootste werkplekaanbieder met een ongeëvenaard netwerk van kantoren, co-working- en vergaderruimtes om elke onderneming – waar dan ook – te ondersteunen. Met een breed scala aan werkplekoplossingen maakt Regus het voor ondernemingen mogelijk om zich te focussen op hun kernactiviteiten zonder zich te moeten bezighouden met alle vastgoedbeslommeringen.

Zo kunnen ze hun productiviteit verhogen én besparen ze op hun vastgoedkosten. Zo'n 2,5 miljoen gelijkgestemde professionals maken deel uit van het wereldwijde Regus-netwerk.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto