U bent hier

Remembranceconcert Harmonieorkest Sint-Jozefscollege Herentals

Herentals
12.10.2018 - 15.09u
Door: Mark Jaspers

Op 24 en 25 november aanstaande laten de muzikanten van het Harmonieorkest van het Sint-Jozefscollege (Kosh) te Herentals horen dat het begrip “Wereldvrede” hen zeker niet onverschillig laat.

Op die dagen: zaterdag 24/11 om 20u en op zondag 25/11 om 14.30u spelen zij in de feestzaal van het college, Collegestraat 46 in Herentals een groots “Remembranceconcert” om alle gesneuvelden van alle oorlogen over heel de wereld op een waardige wijze te gedenken met fantastische muziek o.a.: Hymn to the Fallen, Dona nobis Pacem, In Flanders Fields, WW1 Medley, Dartmoor uit War Horse….

De leden van de afdeling ‘Woord’ van de Herentalse muziekacademie geven die muziek nog meer klank door enkele passende poëzieteksten te debiteren.

Als vrede jou ook niet onberoerd laat, kom dan samen met het orkest elk oorlogsslachtoffer gedenken. Kaarten voor deze herinneringsviering kan je in voorverkoop aan € 8 kopen bij elke muzikant of telefonisch op het nummer 0498/211065 of ook aan de kassa maar dan betaal je € 10.

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis komen luisteren.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto