René Beckers van advocatengroepering Legisto viert dit jaar zijn vijftigste jaar als advocaat aan de balie. Hij begon zijn carrière als advocaat in 1967 als stagiair aan de balie van Turnhout.

Zijn carrière als advocaat is zeer succesvol:
• Hij was voorzitter van de Conferentie van de Jonge Balie te Turnhout en nadien jarenlang lid van de Raad van de Orde van de Advocaten te Turnhout.
• Hij was winnaar van de eerste internationale pleitwedstrijd in Breda in 1971.
• Hij vervolmaakte zich door o.a. aan de universiteit Leuven een getuigschrift te behalen in de materie "Begroting van de menselijke schade".
• Hij behaalde de titel van "Bemiddelaar in familiezaken".
• Bovendien was hij patroon van een schare beginnende advocaten die bij hem stage deden.

In zijn vijftigjarige loopbaan bouwde René Beckers een bloeiend kantoor in Geel en Turnhout uit. De afgelopen jaren werkt hij samen met advocaten uit de Kempen in de advocatengroepering Legisto.

Meester René Beckers: "Binnen Legisto stel ik mijn ervaring en expertise ter beschikking. Met deze advocatengroepering wil ik dan ook verder een kwaliteitsvolle en nabije juridische dienstverlening organiseren in de Kempen.

Elke advocaat binnen Legisto heeft immers zijn specialiteit en heeft daardoor een bijzondere expertise. Afspraken kunnen gemaakt worden dicht bij de cliënt in elk kantoor van de groepering. René Beckers werkt samen met advocaten Guy Branders, Mady Jamar, Tinne Wens uit Geel, Jacques Helsen en Bas Van Olmen uit Mol, Steven Hooyberghs uit Turnhout en Pascale Wijns uit Herentals.

Het team van advocaten en medewerkers verleent advies en bijstand in alle juridische aspecten en zo biedt Legisto aan de cliënten een totaalpakket aan juridische dienstverlening.