U bent hier

Rent A Lounge en Feestverhuur Van Rompaey fusioneren

Herentals | Kempen regio | Neteland
08.05.2019 - 20.14u
Door: Herman Gezelle

2 sectorgenoten uit Herentals hebben een fusie ondertekend. Het gaat om de feesttoeleveranciers Rent A Lounge en Feestverhuur Van Rompaey. "Samen kunnen we meer klanten bedienen", zeggen zaakvoerders Kristof Van Loy en Bart Van Dessel.

Rent A Lounge (Toekomstlaan) richt zich in hoofdzaak op de B2B-markt met bijzonder meubilair en aanverwanten. Van Rompaey (Herenthoutseweg) bedient vooral particulieren door het verhuren van tafel- en keukenmateriaal, naast de klassieke tafels en stoelen.

"We hebben grotendeels een aanvullend assortiment en slaan nu de handen in mekaar", kondigt Kristof Van Loy van Rent A Lounge aan.

Van Rompaey verhuist

Het materiaal van Van Rompaey aan de Herenthoutseweg verhuist naar het magazijn van Rent A Lounge aan de Toekomstlaan, waardoor tegen het einde van de zomer de vestiging van Van Rompaey dicht gaat.

Beide bedrijfsnamen blijven zeker in een eerste periode verder bestaan omdat ze vertrouwd in de oren klinken bij de klanten. Het 15-tal medewerkers van het fusiebedrijf kan gewoon aan de slag blijven.

Zowel Kristof Van Loy als Bart Van Dessel blijven zaakvoerder. "Als fusiebedrijf staan we sterker in de markt", zeggen ze. "Bij Rent A Lounge verloren we wel eens klanten omdat we geen borden en bestek hadden, waardoor ze naar iemand anders trokken. Nu kunnen we een totaalpakket aanbieden."

Het duo-zaakvoerderschap geeft Kristof Van Loy meer tijd om zich bezig te houden met Baobab Beach Club en aanverwante projecten. Zo zijn er concrete plannen om naast de zomerbar die deze maand de deuren opent op de site van Frame 21 in Herentals, in het najaar op een andere locatie een winterbar te openen. (Paul Huysmans MIK)

imageMeer nieuws

Schrijf je in voor de cursus meester-molenaar

Mol 21.05.2019 - 11.28u reading time5min

Levende Molens vzw en erfgoeddienst k.ERF zoeken nieuwe meester-molenaars die het eeuwenoude molenambacht onder de knie willen krijgen. Dit najaar start in Mol een 10-delige cursus. Twijfel je nog? Enkele molenaars vertellen op donderdag 23 mei in B&B 's Heerenhoef aan de Retiese watermolen vol vuur waarom zij voor het vak kozen.

Gemeentebestuur schenkt 3.250 euro noodhulp aan zwaar getroffen Mozambique

Mol 21.05.2019 - 11.23u reading time3min

De gemeenteraad besliste op 20 mei om 3.250 euro uit het noodhulpfonds over te maken aan Mozambique. Begin dit jaar werd dit land zwaar getroffen door de cycloon Idai. Heel wat mensen verloren alles. De beslissing kwam er na aanvraag van het Consortium 12-12 voor het toekennen van noodhulp en na positief advies van de derdewereldraad. Wil je de slachtoffers ook steunen? Doe dan een gift via www.1212.be.

Formule 1-legende Niki Lauda is overleden

Internationaal 21.05.2019 - 06.21u

Internationale erkenning voor Arboretum Kalmthout

Internationale erkenning voor Arboretum Kalmthout
Nationaal | Provincie Antwerpen 21.05.2019 - 06.15u

€5.000 voor REVAlution Center To Walk Again

Herentals 21.05.2019 - 06.09u

Belcampi lanceert de eerste pasta van Belgische bodem

Belcampi lanceert de eerste pasta van Belgische bodem
Geel | Herentals | Internationaal | Kempen regio | Nationaal | Vlaanderen 20.05.2019 - 23.16u

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto