U bent hier

Rent A Lounge en Feestverhuur Van Rompaey fusioneren

Herentals | Kempen regio | Neteland
08.05.2019 - 20.14u
Door: Herman Gezelle

2 sectorgenoten uit Herentals hebben een fusie ondertekend. Het gaat om de feesttoeleveranciers Rent A Lounge en Feestverhuur Van Rompaey. "Samen kunnen we meer klanten bedienen", zeggen zaakvoerders Kristof Van Loy en Bart Van Dessel.

Rent A Lounge (Toekomstlaan) richt zich in hoofdzaak op de B2B-markt met bijzonder meubilair en aanverwanten. Van Rompaey (Herenthoutseweg) bedient vooral particulieren door het verhuren van tafel- en keukenmateriaal, naast de klassieke tafels en stoelen.

"We hebben grotendeels een aanvullend assortiment en slaan nu de handen in mekaar", kondigt Kristof Van Loy van Rent A Lounge aan.

Van Rompaey verhuist

Het materiaal van Van Rompaey aan de Herenthoutseweg verhuist naar het magazijn van Rent A Lounge aan de Toekomstlaan, waardoor tegen het einde van de zomer de vestiging van Van Rompaey dicht gaat.

Beide bedrijfsnamen blijven zeker in een eerste periode verder bestaan omdat ze vertrouwd in de oren klinken bij de klanten. Het 15-tal medewerkers van het fusiebedrijf kan gewoon aan de slag blijven.

Zowel Kristof Van Loy als Bart Van Dessel blijven zaakvoerder. "Als fusiebedrijf staan we sterker in de markt", zeggen ze. "Bij Rent A Lounge verloren we wel eens klanten omdat we geen borden en bestek hadden, waardoor ze naar iemand anders trokken. Nu kunnen we een totaalpakket aanbieden."

Het duo-zaakvoerderschap geeft Kristof Van Loy meer tijd om zich bezig te houden met Baobab Beach Club en aanverwante projecten. Zo zijn er concrete plannen om naast de zomerbar die deze maand de deuren opent op de site van Frame 21 in Herentals, in het najaar op een andere locatie een winterbar te openen. (Paul Huysmans MIK)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto