U bent hier

Renteloze lening van €100.000 voor chiro Sluis Mol

Mol
24.09.2021 - 08.22u
Door: Herman Gezelle

Chiro Sluis krijgt van het gemeentebestuur Mol een renteloze lening toegekend van 100.000 euro.

De vereniging gebruikt de financiering voor de renovatie van hun lokaal en de aanbouw van een nieuw gedeelte in de Boerestraat 26A. Meer info over de mogelijkheden van de renteloze lening vind je op www.gemeentemol.be > vrije tijd > verenigingen.

Het gemeentebestuur verleent renteloze leningen aan cultuur-, jeugd- en sportverenigingen om ze te ondersteunen bij bouwen van en verbouwingswerken aan infrastructuur of de aankoop van gebouwen en gronden.

Renteloze lening

De lening kan maximaal 50% bedragen van de werkelijke kosten, met een minimum van 7.500 euro en een maximum van 100.000 euro.

Chiro Sluis moet maar 85% van het volledige ontleende bedrag binnen een termijn van maximaal tien jaar terugbetalen. Ze betalen geen rente.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto