De makers van het muziektheater 'Amira' schakelen een versnelling hoger nu de première op 22 april in zicht komt.

Achter de schermen van de academies, KSOM-scholen, Pionier en gemeente zijn de repetities en voorbereidingen in volle gang. 300 enthousiastelingen staan te popelen om dit avontuur met jou te delen.

Kom proeven van de magie van Duizend-en-één-nacht en snuif de sfeer op van Oosterse markten. Tickets bestellen voor de voorstellingen op 22, 23 en 24 april kan via www.getouw.be.

Er wordt gezongen, instrumenten bespeeld, geacteerd, geschilderd, gefotografeerd, genaaid, geëxperimenteerd, creatief aan de slag gegaan, ... alsof het een lieve lust is. De Academie voor Muziek en Woord en de Academie voor Beeldende Kunsten zijn overgoten door een Oosters tintje. Overal bruist het van de bezigheden.

Muziektheater Amira

Stap mee in de wondere wereld van Amira, een muziektheater van de Academie voor Muziek en Woord, gebracht door leerlingen en leerkrachten. In samenwerking met de Academie voor Beeldende Kunsten, Cultuurcentrum 't Getouw en de KSOM-scholen Sint-Lutgardis en Sint-Paulus.

Oosterse Markt

Om 18 uur opent de Oosterse markt exclusief voor alle tickethouders van deze voorstelling. Kom proeven van de Oosterse sferen en dompel je onder in de wereld van de kunst, gemaakt door de Academie voor Beeldende Kunsten.

Tickets: www.getouw.be, 014 33 09 00.