HYC-coach Paul Vincent wordt speler bij Replay HYC.  De 39-jarige Amerikaan neemt de importplaats in na het vertrek van Evan Renwick. Zijn vervanger als coach is niemand minder dan Bjorn Steijlen.  Paul Vincent speelde voor het laatst in het seizoen 2011-'12 toen hij voor Eindhoven Kemphanen tot 25 goals en 48 assists kwam in 38 wedstrijden en daar in de play-offs in drie wedstrijden nog een goal aan toevoegde.

HYC speelde de laatste tijd met een nogal kleine bezetting.  Vooral defensief hebben ze het niet breed. Jens Engelen vertrok tijdens het seizoen naar het Verenigd Koninkrijk, terwijl Evan Renwick zich dusdanig blesseerde dat hij naar huis terugkeerde. Hierdoor beschikte HYC nog maar over slechts vier verdedigers.

Vincent brengt bijzonder veel ervaring mee, met maar liefst 18 seizoenen als ijshockeyprof. In het seizoen 2002-'03 speelde hij enige tijd in Amsterdam, waar hij enkele jaren later terugkeerde. Sindsdien speelde hij ook in Heerenveen, Den Haag en Eindhoven. In 2012 maakte hij de switch naar coaching bij de Nederlandse IJshockey Academie.

Vorig jaar begon Paul als hoofdcoach bij HYC.  Hij heeft HYC naar de eerste play-off-plaatsing in Nederland geleid. Hij is trouwens ook de coach van het nationale team.

Bjorn Steijlen (37 jaar) wordt dus coach.  Hij heeft trouwens ook een prachtige 30-jarige carrière als speler achter de rug, waarbij hij onder meer in Nederland uitkwam voor Eindhoven Kemphanen Icehockey, Den Bosch en Eaters Geleen, Hockeytown since 1968. Vorig seizoen heeft hij besloten van zijn keepershandschoen aan de haak te hangen. Ook verdedigde hij het doel bij een groot aantal wereldkampioenschappen met België. Het wordt zijn debuut als hoofdcoach in de Eredivisie.