Projectontwikkelaar Immpact uit Antwerpen wil starten met de bouw van residentie De Groene Poort, een complex van verschillende gebouwen met in totaal 48 wooneenheden op de vroegere gasketelsite Boerenkrijglaan  Herentals.

Voor de terreinen van de vroegere gasketelsite van Eandis en de aangrenzende gemeentegronden in de Boerenkrijglaan (vroegere gemeentelijke technische diensten), hebben 2 verschillende Antwerpse projectontwikkelaars hun bouwplannen bekend gemaakt.

Custombuild uit Wilrijk plant op de gronden net achter inloopcentrum De Dorpel de residentie Lino, bestaande uit 3 imposante bouwvolumes met in totaal 41 energiezuinige woonunits: 40 appartementen en één eengezinswoning.

Maar ook Immpact zet nu De Groene Poort in de markt op het aangrenzende terrein, de feitelijke gasketelsite.

CEO Philippe Janssens Immpact onderstreept : "Ons uitgangspunt is niet: Wat hebben wij u te bieden? Maar wel: Waarnaar bent ú op zoek? Wat verwacht u van een woning? Wilt u er zelf in wonen of koopt u de woning als investering? Welk afwerkingsniveau verwacht u? Wat is uw budget?

Singles, jonge gezinnen en senioren die graag wat dichter bij de stad gaan wonen: er is voor elk wat wils. Onze goed gelegen nieuwbouw appartementen zijn ook voor investeerders een buitenkans."

Betaalbare appartementen in De Groene Poort:

1-slaapkamer appartementen beschikbaar vanaf €194.500 (excl. kosten)
2-slaapkamer appartementen beschikbaar vanaf €214.500 (excl. kosten)
3-slaapkamer appartementen beschikbaar vanaf €269.500 (excl. kosten)
nieuwbouwwoningen met 3 slaapkamers beschikbaar vanaf €299.500 (excl. kosten) - info@immpact.be tel. 03 285 95 00. (pp)