Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Restaurantgids Gault&Millau geeft 9 woonzorgcentra erkenning voor kwaliteit van hun keuken

De gerenommeerde restaurantgids Gault&Millau heeft 9 Vlaamse woonzorgcentra een erkenning gegeven voor de kwaliteit van hun keuken en de maaltijden die er voor de bewoners worden gekookt.

Het gaat om private rusthuizen en woonzorgcentra van lokale besturen die door cateringbedrijf Aramark worden bediend.

 

Aramark deed een beroep op het inspectieteam van Gault&Millau om de kwaliteit in haar keukens door te lichten. Niet enkel de keuken, maar ook de sfeer en hulp aan tafel is in rekening gebracht. De audit werd in 2019 opgestart in 4 woonzorgcentra. Na de coronacrisis werd dat uitgebreid naar 9 woonzorgcentra waar aangekondigde en onaangekondigde inspecties zijn uitgevoerd.

Het auditteam omschrijft de maaltijden op deze 9 locaties als "smaakvol, gevarieerd, aantrekkelijk ogend en toegankelijk".

De 9 erkende woonzorgcentra zijn Zorghotel Seniorcity i-mens in Gent, Ikaria Aunove in Sint-Maria-Oudenhove (Zottegem), Woonzorgcentrum De Vlinder in Harelbeke, Woonzorgcentrum Ceder aan de Leie in Harelbeke, Woonzorgcentrum Sint-Lucia in Turnhout, Woonzorgcentrum Sint-Felix in Herne, Sint-Bernardus woonzorgcentrum in De Panne, Woonzorgcentrum Elckerlyc in Wevelgem en Woonzorgcentrum Zilversterre in Gent.

Deel dit artikel