Na twee uitgestelde edities door covid vond op 7 mei de tweede Reünie Geert Peeters plaats. 'Geert indachtig organiseerden we een loop ten voordele van vzw Leg's Go', zegt protagonist en marathon-icoon Louis Hufkens.

'Deze Waalse vereniging geeft mensen met een beenamputatie de kans om weer te sporten door hen een sportprothese aan te bieden. Op die manier kunnen ze opnieuw samen met valide personen sporten, wat zeer belangrijk is voor hun levenskwaliteit.

We beslisten de opbrengst van de Reünie ter Herdenking van Geert volledig aan hen te schenken.

We mochten tijdens ons loopevenement ervaren waartoe een mens in staat is dankzij die sportprothese. Een mooie delegatie leden van Leg's Go, geamputeerden en sympathisanten, nam deel aan onze Reünie.

De vrije start bood de kans om samen te sporten en samen bij te babbelen bij een frisse pint. FC Sportief bood immers de kans om op hun terreinen ons vertrek- en eindpunt te organiseren. We hebben die mogelijkheid heel dankbaar aangenomen, aangezien dit de plaats was waar Geert zijn eerste marathon liep én waar ook de eerste Reünie doorging.

Met een stevige regenbui als teken uit de hemel, stuurde Geert ons (net als bij de vorige editie) een bedankje. Zo jammer, zo vroeg weggerukt, maar niet vergeten. Zoveel was alweer duidelijk door de vele anekdotes die ieder met hem beleefde op zijn manier.

Alle vrijwilligers, de Scouts Bosvogels en onze gulle sponsors BTB Bunkering, Homeproved.com, Herba-Club Shop, Technofit Kasterlee, Ecohuis, Vorselazarus , Atelier SoSu, . Belfius, BNP Pribas Fortis.

Dankzij hen konden we immers op het terrein van FC Sportief het mooie bedrag van 5.796,83 euro overhandigen aan Leg's Go.

Een druppel op een hele plaat weten wij, maar ieder beetje helpt.

De cheque werd overhandigd aan Bart Driesen en Lieve Van Den Bosch die Leg's Go vertegenwoordigden.

Wie de vzw Leg's Go graag nog wil helpen met een gift, kan dat doen op hun rekeningnummer BE31 3631 5331 0055.

Op de foto vlnr. : Bij de overhandiging van de cheque  Louis Hufkens, Jolijn Deceulaer en Tim Smeulders, de organiserende Vrienden van Geert, bedanken ook graag expliciet Patrick en Maarten & Karine van FC Sportief, Dries en Sofie & Filip van Vorselazarus.  Foto LH/NNieuws.