Rob Keijzer, drievoudig wereldkampioen opgieten, komt volgende zondag naar sauna- en wellnesscentrum Hezemeer. Dat is een unieke kans voor de massa klanten van Hezemeer om de allerbeste opgieter van de planeet aan het werk te zien.  Een belevenis.

'OVB, de Opgietersvereniging van België biedt op 4 maart aan al onze opgietmeesters opleiding zwaaitechnieken,' zegt Michel Peeters, manager Hezemeer.  'De Opgietersvereniging van België werd opgericht in 2014 om de belangen van alle saunameesters, zowel nationaal als internationaal, te verdedigen en dit door hen de kans te geven hun hobby/sport te laten beoefenen volgens talent en inspiratie en zich zo ten volle te ontwikkelen.

Op 4 maart zullen opgieters van over heel België hier de cursus volgen onder begeleiding van Rob Keijzer, de drievoudig wereldkampioen opgieten.  Daar deze opleiding samenvalt met de nationale opgietmaand van SVB = Saunavereniging Belgïe (nvdr. opgietdagen in Hezemeer 2, 3 en 4 maart) is dit de uitgelezen kans voor de klant om op zondag 4 maart een super uitgebreid aanbod van opgietingen en opgieters aan het werk te zien.

Ook is het leuk dat de klant eventjes kan volgen dat opgieten zoveel meer is dan "zo maar een beetje met een handdoek zwaaien. De lessen worden gegeven in de rustruimte zondagvoor- en namiddag.

Op 2 en 3 maart is er natuurlijk ook een groter aanbod van opgietingen gegeven door onze vaste opgieters.  Belgisch kampioen duo opgieten Caroline  Vansteelandt en Marouane Belekrati geven ook opgietdemo's. Ook de kandidaat van Hezemeer die dit jaar gaat deelnemen aan het Belgisch kampioenschap Bart Renders . Deze wedstrijd voor de single opgiet gaat door in ThermenR in Roeselare op 28 en 29 april.

Hezemeer in Laakdal zal deze dagen zijn gasten met open armen ontvangen en  extra in de watten leggen. Terloops Hezemeer blijft verder investeren en renoveren', besluit Michel Peeters, manager Hezemeer.

Foto's Bart Boodts/NNieuws/Debbie Aerts.