U bent hier

Rob Vanoudenhoven tapt drank tijdens Olympische avondwandeling Geel

Geel | Neteland
14.08.2014 - 14.59u
Door: Herman Gezelle

De deelnemers aan de jaarlijkse avondwandeling in Maïsdoolhof ’t Stokt in Geel zullen vanavond geen dorst moeten lijden. Bekend presentator Rob Vanoudenhoven doet er dienst als tapper. Hij doet dat niet zomaar, maar wel vanuit zijn rol als peter van Special Olympics.

Vriendenclub De Duvels en de familie Gielis maakten dit jaar voor de vijfde keer een doolhof op het erf van boer Fons. Speciaal dit jaar staat het doolhof volledig in het teken van de Europese Zomerspelen die in september in Antwerpen plaatsvinden. Zo zijn er onder meer heel wat Olympische sporten uitgebeeld. Daarnaast is er ook oog voor gaststad Geel.
 
Rob Vanoudenhoven, die zelf peter is van Special Olympics, vindt het een mooi initiatief en zal daarom vanavond, als tapper, zijn steentje bijdragen tijdens de traditionele avondwandeling.

De Olympische avondwandeling vindt plaats om 21u. Vooraf inschrijven was verplicht.

Openingstijden
Niet ingeschreven voor de avondwandeling, maar wil je toch nog een bezoekje brengen aan het maïsdoolhof? 

Nog tot en met 7 september kan je er elke zaterdag en zondag terecht voor een hoop doolhofplezier en dat tussen 14 uur en 19 uur. Volwassenen en jongeren betalen 2 euro inkom. Kinderen onder de tien jaar mogen binnen voor 1 euro. Voor de allerkleinsten is er dit jaar een apart kinderdoolhof voorzien waar de kindjes vrij in en uit kunnen lopen en hun hartje naar hartelust kunnen ophalen. Daarnaast kan er ter plaatse ook gezellig iets gedronken worden. 

Locatie maïsdoolhof: Stokt 37 - 2440 Geel

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto