U bent hier

Robinson Club zoekt helpende handen: inrichting autobus weeskinderen Cyprus

Internationaal | Vorselaar
01.12.2016 - 18.26u
Door: Herman Gezelle

De Robinson Club, een gezelschap van levenslustige, avontuurlijke en vitale 60-plussers met het hart op de juiste plaats, zoekt vrijwillige helpers voor haar nieuwe project. Wie helpt er mee in Vorselaar een oldtimer-bus in te richten voor een weeshuis in Cyprus?

De Robinson Club koppelt avontuur en kameraadschap aan het goede doel. Als nieuw project wil dit gezelschap met vereende krachten en ingezamelde fondsen een oldtimer-bus rijklaar en comfortabel maken om op 1/11/2017 in Vorselaar te vertrekken en op 15/11 2017 in Noord-Cyprus te arriveren.

Onderweg delen ze Belgische wafels uit aan weeshuizen op het parcours. Rijden, navigeren, koken , wassen en andere klusjes doen de deelnemers allemaal zelf. Op de eindbestemming verkopen ze de bus en het voertuig of de opbrengst ervan gaat integraal naar het weeshuis van Nicosia.

Om de autobus om te vormen voor deze trip, heeft de club helpende handen nodig. Er moet een keukentje in , een douche , zitbankjes, een slaapbank enz. Bedoeling is om elke week in de gemeentelijke hal van Vorselaar samen te komen om de bus stap voor stap in te richten. Dit gebeurt helemaal in de geest van de club: in een sfeer van onvervalste kameraderie, met een bak bier en als afsluiter een pak frieten. Specifieke stielkennis is niet nodig.

Goeie wil, een beetje handigheid en praktisch denken om samen te brainstormen volstaan ruimschoots.
Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Jos Celen riemenstraat 37 a, 2290 Vorselaar, celensud@gmail.com, 0478-017 131.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto