U bent hier

Rockend Olenfest verhuist naar golfterrein Witbos Noorderwijk

Herentals | Neteland
10.07.2019 - 20.01u
Door: Herman Gezelle

Christel Van Roie & Geert Van Laer zijn very happy. Hun rock-festival Olensfest kan na een onderbreking van 2 jaar eind september dan toch opnieuw plaatsvinden. Het lokaal bestuur van Herentals zette licht op groen voor hun 2-daags rockfestival op het golfdomein Witbos in Noorderwijk

Het Olensfest werd in 2011 voor het eerst georganiseerd in de schaduw van Umicore in St.-Jozef-Olen. In 2016, na een paar geslaagde edities, kregen de organisatoren te horen dat ze in 2017 niet meer konden beschikken over de festivalweide. De verantwoordelijken zouden de overeenkomst met de wei-eigenaars niet 100% uitgevoerd hebben.

Het duo, dat in vroegere tijden nog de sporthal van O.L.Vrouw-Olen in concessie met de gemeente Olen uitbaatte, ging op zoek naar een alternatief in de regio Neteland.

De editie 2017 ging niet door. En ook vorig jaar was er geen Olenfest.  Dit jaar dus wel : zaterdag 28 & zondag 29 september in Witbos Noorderwijk.

Op zaterdag 28 september concerteren o.a. Channel Zero, King Hiss, Off The Cross, WildHeart, 10 Rogue, BEUK, Kevlar Bulletproof, Swain, The Jack en DJ Fleddy Melculy.  De line-up voor zondag wordt later nog bekend gemaakt.

Op de foto : Olenfest-organisator Christel Van Roie samen met wielerkampioen Ward Sels tijdens de GP Rik Van Looy vorige zaterdag - toen had ze nog geen goed nieuws vanuit lokaal bestuur Herentals / foto Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto