Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rocking Thals 4 Live 2023 @'t Hof Herentals & Tiener

Rocking Thals 2023

Misschien wel het kleinste festival in Vlaanderen, met wél een weekend voor heel het gezin.  Op zaterdag 7 oktober • The HeavyMusicFest • met 12 bands op 2 indoor podia.

"Van stevige Rock tot zware Metal en van harde Punk tot oldschool New Wave", zegt organisator Stefan Moons.   "Met namen zoals “A Goat As Our Shepherd” ( AGAOS stond dit jaar nog op het Kortrijkse Alcatraz),  “Hope Erodes”, “October Changes”, “Poseydon”, “Promise Down”, “Shots Fired”, “Sin Savage”, “Stage Revolver”, “Symfata”, “The Cureious”, “Unite Against Society” en de winnaar van ons Free Podium “Kevlar”.

Deze bands wisselen elkaar af op de 2 podia, de eerste bands “Kevlar” - aftrap om 15u30.  Ze wisselen elkaar tussen jeugdhuis Tiener en zaal ’t Hof.

Op zaterdag is er ook nog een veiling met 2 zeer mooie gitaren. De opbrengst van deze gitaren zijn bedoeld om onze werkingskosten, deels, te kunnen betalen. De ene gitaar is vorig  jaar getekend op Alcatraz in Kortrijk door bands zoals “BenedicƟon”, “Lacuna Coil”, Elektric Callboy” en “Wildheart” (die ook in 2018 op ons podium stonden).  De andere gitaar is getekend door niemand minder dan de “Guano Apes” die dit jaar nog op ClamoƩe Rock in Herenthout stonden.

Op zondag 8 oktober is het dan • The ComedyFest • 2 delen :

•The ComedyFest For Kids• een comedyshow voor kinderen van 10j tot 14j en hun (groot)ouders met Peter Hens ‘ROOKIE COMEDY’ uit Herenthout. Een show niet alleen op het lijf geschreven voor de kinderen maar elke (groot)ouder zal de tranen laten lopen van het lachen. (Zelf als vader van 3 tienerdochters vind ik hem gewoonweg geweldig! ). Peter staat om 15u00 tot 16u00 op de planken.

Later op de avond is er dan een comedyshow • The ComedyFest For All• voor het wat “oudere” publiek “JERON DEWULF, van Foute Vrienden, bijgestaan door MC Manu Moreau. Jeron brengt zijn nieuwe volledige show.

Zoals elk jaar gaat de opbrengst naar een goed doel, ook dit jaar is dit niet anders. Dit jaar gaat de opbrengst naar het OLIVIA FUND uit Herentals.

Rocking Thals 4 Live bestaat dit jaar 5 jaar!

Tickets, info & Line-Up: https://www.rt4l.be/line-up

Kaarten in vvk zaterdag 7 oktober: €18 ( incl. servicekosten) - kaarten in vvk zondag 8 oktober Rookie Comedy: €10 (incl. servicekosten) - kaarten in vvk zondag 8 oktober Jeron Dewulf: €18 (incl. servicekosten).

Rocking Thals 2023

Rocking Thals 2023

Rocking Thals 2023

Rocking Thals 2023

Grote Markt 41, Herentals, België

Rocking Thals 2023

Deel dit artikel