U bent hier

Rode Neuzen Acties voor GOEZO! Equilibrium!

Kempen regio | Lier regio
14.11.2019 - 17.52u
Door: Mark Jaspers

Ook in GOEZO! Kessel zijn ze volledig in de ban van de Rode Neuzen Actie! De apotheose is gepland voor morgen, vrijdag 15 november. Het ingediende project 'GOEZO!land Equilibrium' viel zeer in de smaak bij de GOEZO!ouders.

Hierdoor werden de Rode Neuzen Acties meer dan een daverend succes: verkoop van wafeltjes, cake, chocomelk en rode neuzen werden massaal verkocht in de school en bij vrienden en families.

Het GOEZO!land Equilibium is een speeltuig dat lijkt op een levensgrote Mikado. Het is een onderdeel van een parcours waarbij evenwicht heel belangrijk is en fysieke, creatieve, sociale, emotionele én cognitieve ontwikkeling gestimuleerd worden, zowel bij 3-jarige peuters als bij 12-jarigen.

Morgen, vrijdag, organiseren de ouders van de school een Rode Neuzen After School Party in hun turnzaal. Van 16.00u tot 19.00u zorgen enkele papa-DJ's voor ambiance en animatie op niveau van de GOEZO!'kinderen.

Ook heel wat oud-leerlingen hebben zich al present gemeld voor deze GOEZO!-land 2.0, een variante op Tomorowland waarmee het GOEZO!-leerkrachtenteam de leerlingen al op eerste schooldag in september verrasten!

Omdat het schoolteam zeker nog de onderliggende boodschap 'weerbaarheid en samenhorigheid' expliciet naar voor wil brengen bieden de leerkrachten morgennamiddag een waaier van uitdagende groepsspelen aan waarbij het iedere keer op aankomt om als groep de opdrachten tot een goed einde te brengen.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto