Dit jaar zitten The Rolling Stones 60 jaar in het vak. Om dit te vieren, trekken ze deze zomer met 'SIXTY' langs 13 Europese steden in 10 landen om te doen wat ze het liefst doen: onderweg zijn en optreden in volle stadions.

De aftrap van de gloednieuwe show en productie 'SIXTY' geven ze op 1 juni in Madrid.

Op 11 juli 2022 nemen ze het Koning Boudewijnstadion over in Brussel. Voor de allereerste keer ruilen ze de festivalweide en concertzaal in voor het grootste stadion in België.

De ticketverkoop start op vrijdag 18 maart om 9u via HIER GREENHOUSE.

Samen vormen ze nog steeds "The Greatest Rock and Roll Band in the World". Niemand kan live vettere rock, blues, R&B, funk en - ja zelfs - country brengen. De unieke interactie tussen de "Glimmer Twins" heeft na 60 jaar nog niets aan kracht ingeboet.

Geef hen Ronnie en een stuwende ritmesectie en ze vinden hun indrukwekkend oeuvre avond na avond opnieuw uit. Velen hebben geprobeerd om live Jagger/Richards-nummers te coveren, maar niemand heeft ooit hun geheim ingrediënt achterhaald.

'SIXTY' is het logische vervolg op de uiterst succesvolle 'No Filter' tour in Amerika, die door critici unaniem werd geloofd.

Tijdens die recente Amerikaanse tournee speelden The Rolling Stones in het najaar van 2021 voor uitverkochte stadions in de hele Verenigde Staten, goed voor meer dan een half miljoen verkochte tickets.

Vandaag werd speciaal voor de tournee een SIXTY-versie van de iconische tong onthuld, een ontwerp van de bekroonde Britse designer Mark Norton.

You can't always get what you want ? Op 11 juli 2022 kan Brussel - 49 jaar na de originele Brussels Affair - luid meebrullen met The Rolling Stones. En wie weet, vind je er wel wat je al die tijd zocht. De ticketverkoop start op vrijdag 18 maart om 9u via greenhousetalent.com.

Opgepast voor doorverkopers van tickets en valse Facebookevents. Het enige officiële ticketkanaal is Ticketmaster. Tickets aangekocht via andere kanalen geven geen garantie op toegang. Er is een limiet van 6 tickets per persoon.