Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Roots&Goods van kOsh : Unizo leeronderneming

kOsh

Op donderdag 17 november openen de leerlingen van het 7e jaar retailmanagement en visual merchandising van kOsh in Herentals, hun eigen winkel Roots & Goods. Een conceptstore waar lokaal en uniek de ‘groene’ draad vormen.

'Net als vorig jaar kiezen we voor een stijlvolle winkel met leuke, originele eindejaarsgeschenken en lifestyle producten', zegt coördinator Jesse Gyssels.  'Wij verkopen sojakaarsen, heerlijke huisparfum, originele drankjes, hippe biertjes, en zoveel meer. Daarnaast werken we samen met de leerlingen van 7 haarstilist en de richting tuinbouw.

We hebben voor alles zelf gezorgd: de inrichting van de winkel en de etalages, geschenkmanden maken, contacten leggen met de leveranciers, de aankoop van de artikelen, de opstart van het voorraadsysteem, de boekhouding, de promotie, het bouwen van een website. Ieder van ons heeft een eigen functie binnen de onderneming.

Iedereen is van harte welkom op onze opening op donderdag 17 november 14.00 – 18.00 uur.

Onze openingsuren vanaf vrijdag 18 november : dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

  • 10.00 – 17.00 uur

Locatie :  Roots & Goods, Collegestraat 37, 2200 Herentals - Geraak je niet tot in onze winkel? Bezoek dan zeker de webshop:
https://rootsandgoods37.wixsite.com/roots---goods

Collegestraat 37, Herentals, België

kOsh

Deel dit artikel