Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rotaract Heist-op-den-Berg viert 30-jarig bestaan met spetterend galabal op 23/3

Rotaract Heist-op-den-Berg
Drie decennia aan toewijding en dienstbaarheid, dat viert Rotaract Heist-op-den-Berg met een galabal op zaterdag 23 maart. Sinds haar oprichting heeft deze dynamische serviceclub een blijvende impact gehad op de lokale gemeenschap in Heist-op-den-Berg en daarbuiten. 
 
Rotaract Heist-op-den-Berg staat bekend om haar veelzijdige betrokkenheid bij sociale projecten in de buurt. Door middel van fundraisers en evenementen heeft de club doorheen de jaren in en rond Heist-op-den-Berg tal van goede doelen gesteund. “Dit jaar steunen we VZW Den Draai en Akabe. Ook doen we twee G-fuiven voor jong volwassenen met een mentale en fysieke beperking.” Zegt Steffie Ram voorzitter van de club. “Twee avonden waar de ouders rustig een tas koffie kunnen drinken terwijl wij de zorg van hun kinderen even overnemen. De dankbaarheid die we hiervoor terugkrijgen, geeft ons een boost om te blijven verder gaan!
 
Na 30 jaar blijft Rotaract Heist-op-den-Berg een lichtend voorbeeld van empowerment en samenwerking. Terwijl ze terugkijken op de prestaties van het verleden, kijken de leden met vastberadenheid naar de toekomst. De club is vastbesloten om voortdurend te evolueren en nieuwe uitdagingen aan te gaan. We toosten gezamenlijk op deze mijlpaal op 23 maart. Dan vieren we onze verjaardag uitgebreid met een spetterend feest in ‘zaal De Zwaan’ in Heist station.
 
Nog enkele niet te missen data: 
"Op 26 april organiseren we een quiz als fundraiser voor de club in ‘zaal De Zwaan’ olv De Zeekamelen. Voor de mensen met een fysieke of mentale beperking organiseren we op 20 april een Gfuif in de kleine PZ van Heist Station met bodega."

Stationsstraat 53, Heist-op-den-Berg, België

Rotaract Heist-op-den-Berg

Deel dit artikel