U bent hier

Rotary : Coco Jr. XL van héél dichtbij, voor goede doel Olivia Fund

Herentals | Neteland | Vlaanderen
11.03.2019 - 17.06u
Door: Herman Gezelle

Beleef Coco Jr. XL - Van héél dichtbij. Op zaterdag 25 mei presenteert Rotary Herentals topamusement met Coco Jr. XL. De frontman van The Dinky Toys, Coco Jr. staat als performer op het toppunt van zijn kunnen. Dat bewees hij met verve tijdens zijn deelname aan het VTM-programma 'Liefde voor Muziek'. Hij is een charismatisch podiumbeest dat elk publiek moeiteloos weet in te palmen.

In de Coco Jr. XL-formule laat hij zich omringen door een tienkoppig collectief bestaande uit het kruim van de Belgische muziekscène, inclusief 3 blazers.

Zaterdag 25 mei : topamusement @ Rent a Lounge

'Wilt u Coco Jr. eens van héél dichtbij meemaken?', zegt Clubmeester Rai Haerens.  'Rotary Herentals organiseert een concert met dé top entertainer van Vlaanderen.

De vorige editie met Stan Van Samang was uitverkocht. Schrijf dus snel in en zorg dat u erbij bent.

Tickets voor deze avond (inclusief diner en after party) kosten €140. Bestel HIER.

De opbrengst gaat ook dit jaar naar lokale goede doelen die ieder van ons een warm hart toedraagt. Eén van die doelen is het Olivia Fund.'

VIP-Sponsortafels

'Zin om deze avond samen met uw werknemers, klanten of vrienden te beleven? Een VIP-sponsortafel kost €1.780. Bestel HIER.

Hiervoor krijgt u 8 toegangskaarten voor deze avond (inclusief diner en after party), een fles Laurent-Perrier champagne, voor €160 drankbonnen, extra visibiliteit én een bevoorrechte plaats', onderstreept past-voorzitter Marcel Wauters.

'Hoe sneller u inschrijft, hoe beter uw plaats.

Eten & Drinken

'De kwaliteitswijnen worden opnieuw geleverd door Van Eccelpoel en Jan Tobben van Just Cooking verzorgt de catering. Zij staan borg voor gerechten die met veel liefde en vakmanschap bereid worden, gebruik makend van de allerbeste ingrediënten.'

Waar?

Studio 8 (achterzijde Rent a Lounge)
Toekomstlaan 8 - Herentals.

Een niet te missen gastronomische ambiance-avond. (pp)

Mmv. Nnieuws Kempen-Vlaanderen-Neteland 24/24.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto