U bent hier

Rotary Herentals : boom planten op 21/4 in Netepark

Herentals
28.03.2018 - 18.10u
Door: Mark Jaspers

Rotary International President Ian Riseley heeft alle 1,2 miljoen Rotarians uitgedaagd om een boom te planten vóór "De Dag van de Aarde" op zondag 22 april.

Bomen verwijderen kooldioxide en andere broeikasgassen uit de lucht, wat het broeikaseffect vertraagt. Riseley legt uit: "De tijd is ver voorbij dat ecologische duurzaamheid kan worden afgedaan als niet de zorg van Rotary. Het is en moet ieders zorg zijn ....."

Daarom heeft club Rotary Herentals initiatief genomen en in samenwerking met verschillende diensten van de stad, een boom geplant, op het terrein van het Netepark.

De overdracht van de boom aan onze stad Herentals zal plaats vinden op 21 april om 17 uur aan het Netepark, Vorselaarsebaan, Herentals.

imageMeer nieuws

Dominic De Gruyter PFL : 'Opdrachten strikt beperkt nu, maar we bouwen verder, ook tijdens deze crisis'

Internationaal | Kempen regio | Nationaal 04.04.2020 - 17.51u reading time6min

PFL uit Beerse, dat audiovisuele ondersteuning aanbiedt, maakt zich klaar om na de coronacrisis nog sterker naar voor te komen. Het bedrijf is bezig met een uitbreiding én de opstart van een buitenlandse vestiging.

'Door de veiligheidsmaatregelen met de coronacrisis zijn ook bij PFL veel opdrachten weggevallen of uitgesteld', zegt zaakvoerder Dominic De Gruyter.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto