Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rotary Herentals doneert 2 ShelterBoxen als hulp aan slachtoffers aardbevingen Turkije en Syrië

Rotary Herentals

De dynamische serviceclub Rotary Herentals doneert 2 uitgebreide ShelterBoxen voor hulp aan de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië.

Rotary Herentals-voorzitter Marc Lenaerts : 'We zetten in op praktische hulp aan de massa slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië.   Rotary schenkt 2 ShelterBoxen waarin 2x 10 personen meteen beschermd in kunnen wonen.

De Rotary ShelterBox bevat: een stevige gezinstent, keukengerei, dekens, grondmatten, mutsen, handschoenen en sjaals, waterfiltratiesysteem, waterdragers, zonnebatterij, hygiënebenodigdheden zoals zeep en waskom, gereedschapskist met hamer, zaag, draadschaar, touw, en een schoolkit voor de kinderen. All in.

De ShelterBox wordt per ramp aangepast aan de specifieke noden ter plaatse.

Waarom een 70’s party voor de lokale goede doelen?

'Rotary Herentals bestaat dit jaar 50 jaar en is dus opgericht in 1973', vervolgt Marc Lenaerts.  'Dit was het jaar waarin een groep mensen samenkwam, met het idee om deel uit te maken van een organisatie die zich inzet voor de Herentalse gemeenschap en verre verre omstreken.   Met hun visie en vastberadenheid was Rotary Herentals geboren.

En vandaag, bijna 50 jaar later, is de club uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van de lokale gemeenschap.  Met onze 70’s party steken we onze handen uit de mouwen en blinken we onze dancing shoe’s op om op een plezante manier geld in te zamelen ter ondersteuning van lokale goede doelen en het verbeteren van de levens van mensen in onze gemeenschap.

Wie komt er mee lekker dansen, 'netwerken' of een pintje drinken op zaterdag 11 maart in "De Kapel” Wolstraat 27 Herentals -  vanaf 21u inkom vvk :€12   adk:€15 - met de intens populaire en geliefde DJ BEX.  Be There…'  Met medewerking van NNieuws.
 

Rotary 70s Party

Rotary 70s Party

Wolstraat 27, Herentals, België

Rotary Herentals

Deel dit artikel