Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rotary Herentals met 'BACK TO THE 70S-party' in De Kapel op 11/3

Rotary
URL
Rotary Herentals organiseert op zaterdag 11 maart haar  'BACK TO THE 70S-party'.  Een populair event ten voordele van hun goede doelen.  
 
'In 1974 werden ze eindelijk geselecteerd en hoewel de bookmakers aanvankelijk hun nummer "Waterloo" als winnaar van het jaar hadden gekozen, werden de kansen kleiner. Op de dag zelf, 6 april, werd verwacht dat Groot-Brittannië of Nederland zou winnen.
 
Natuurlijk had niemand ABBA's optreden gezien toen die voorspellingen werden gedaan.
Alles veranderde toen Agnetha en Frida over het podium stuiterden in hun glorieuze synthetische outfits en glitterende make-up. Ze waren uitgekozen om als achtste te spelen, bijna precies halverwege de volgorde van de avond, en het besluit van dirigent Sven-Olof Walldoff om zich als Napoleon te verkleden voor zijn drie minuten durende optreden deed de wenkbrauwen fronsen en de verwachtingen vanaf het begin stijgen.
 
Ook de omzetting van de Zweedse tekst van het nummer in het Engels was een meesterzet, die de aantrekkingskracht van de glam-pop stomper veel groter maakte dan wanneer het in de moedertaal was gebleven.
 
GENIET NOGMAALS VAN o.a. ABBA & DANS VERDER OP THE 70S PARTY
Bestel snel je tickets voor ze volledig uitverkocht zijn.
 
Met een DJ die je continu op de dansvloer laat plakken : de énige échte DJ Wouter BEX - met klak of zonder : een fuifbeesie met vakmanschap én allure!  Niet te missen.  
Rotary met top DJ Wouter Bex

Rotary met top DJ Wouter Bex

WOLSTRAAT 27, Herentals, België

Rotary

Deel dit artikel