Voorzitter Marcel Wauters van Rotary Herentals mocht zaterdagavond in een uitverkochte Rent-a-Lounge een cheque van €10.000 overhandigen aan het Olivia Fund.  De opbrengst van het benefietconcert van Stan Van Samang dat al weken uitverkocht was.

Rotary Herentals en Olivia Fund

'We zijn Rotary heel dankbaar voor hun inzet voor het Olivia Fund', zeggen Ilse De Reze en Eddy Hendrickx.

'Onze vzw steunt wetenschappers die zich met passie verdiepen in nieuw onderzoek naar behandelingen tegen kanker. We kiezen projecten waarvoor weinig commerciële belangstelling bestaat, maar die voor patiënten – en vooral voor kinderen – een groot verschil kunnen betekenen.'

'Dynamische club Rotary Herentals'

Nnieuws sprak bij het ochtendgloren nog met Marcel Wauters, de superblije voorzitter Rotary : 'Het was een geweldige avond. Ik ben heel de avond bij de verschillende tafels de sfeer gaan opsnuiven en iedereen was het er over eens. Het was een schot in de roos.

Een uitverkochte zaal, een enthousiast publiek, lekker eten en drinken, een fantastische sfeer, een mooie cheque voor het Olivia Fund uitgereikt, Stan Van Samang die ook de 'non-believers' kon overtuigen, een DJ die het beste van zichzelf gaf, dansen tot in de vroege uurtjes, hoofdpijn 's morgens vroeg...

Kortom, op een dergelijk magisch moment voorzitter mogen zijn van een dynamische club als Rotary Herentals is een herinnering die me nog lang zal bij blijven. Namens onze club wil ik iedereen, alle sponsors en toffe medewerkers, oprecht bedanken voor hun bijdrage aan het succes,' besluit Marcel Wauters.

Topconcert voor bomvolle Rent-a-Lounge

Stan Van Samang legde de bomvolle Rent-a-Lounge meteen in de watten. Stan is nog altijd één van de best verkopende en meest gedraaide Belgische artiesten van het moment.

Zijn recente album 'Stan Van Samang' is inmiddels platina met meer dan 20.000 verkochte exemplaren. Ook 'Liefde voor publiek', het vorige album, blijft het uitstekend doen in de charts en ging in totaal al meer dan 100.000 keer over de toonbank.

Gewapend met de hits 'Candy', 'Little Moon Rises', 'A Simple Life', 'Junebug', 'Goeiemorgend, Goeiendag' en 'Een ster', maar ook de 'oudere' hits zoals 'Scars', 'Hang On', 'Poison', 'This Time'... legde Stan in een vingerknip de bruisende zaal plat. Bekijk video hier (dank aan Edith Verwimp).

Foto's G. Nicolai/ Nnieuws - B. Peeters.

mmv. Nnieuws.be mediasponsor Rotary Herentals 24/24.