Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rotary Herentals 'The80'sParty' steunt G-Sportief en To Walk Again vzw'

Rotary cheque To Walk Again

Rotary Herentals heeft sinds vorig jaar dé ideale partyformule met hun succesvolle The70's-Party te pakken.  Vorig weekend versloeg The80'sParty in De Kapel Herentals alle records.  De goede doelen G-Sportief en vzw To Walk Again stonden er centraal. 

Vanavond mocht het team van G-Sportief (€4.000) en vzw To Walk Again (€2.000) uit handen van Rotary-voorzitter Luc Verheijen hun cheque in ontvangst nemen.

 

Rotary voorzitter Luc Verheijen : "Krachtige fundraiser-acties basis voor onze goede doelen"

"Bij Rotary Herentals vormen we een bruisende gemeenschap van vriendschap en samenhorigheid", zegt voorzitter Luc Verheijen.   "Door het organiseren van krachtige fundraiser-acties zoals onze The70'sParty vorig jaar, en afgelopen weekend  The80'sParty, én individuele activiteiten zamelen we geld en middelen in om projecten te steunen die investeren in de toekomst van onze jongeren.

Goede doel G-Sportief - To Walk Again vzw

"We zijn Rotary Herentals zeer dankbaar", zegt  directeur Thomas Caers.  "To Walk Again vzw activeert mensen met een beperking. Als erkende vrijwilligersorganisatie ondersteunen we projecten om mensen met een ingrijpende fysieke beperking een volwaardig leven te doen leiden en maximaal bij te dragen tot de samenleving.

REVAlution Center

Vanuit de droom om terug te kunnen stappen, introduceerde To Walk Again in 2016 als eerste de Ekso staprobot in ons land. Een nieuwe wending die aan de basis ligt van de oprichting van het Revaluation Center in AZ Herentals in september 2017. In dit post-revalidatiecentrum ligt de focus op levenslang bewegen en revalideren in combinatie met hoog-technologie."   Foto's Johan Temmerman/NNieuws.

Rotary cheque To Walk Again

Deel dit artikel