U bent hier

Royx Pro wint Proesthetic Award categorie Body

Neteland | Westerlo
14.11.2017 - 13.57u
Door: Mark Jaspers

Een suikerzoet succesverhaal ! ROYX PRO won dit jaar de PROEsthetic Award in de categorie body. Alle behandelingen genomineerd in deze categorie werden grondig uitgetest door de meest gerenommeerde beauty journalisten. Op basis van hun stemmen kwam de suikerontharing van ROYX PRO als winnaar uit de bus in deze categorie.

Hilde Laenen is samen met haar man Jan de drijvende kracht achter ROYX PRO België.

In minder dan 2 jaar tijd slaagden ze er in om ROYX PRO op de kaart te zetten als hét merk voor suikerontharing in België. ROYX PRO biedt een uitgebreid gamma suikerpasta's en aanvullende verzorgingsproducten aan. Maar voor Hilde stopt het niet bij het louter afleveren van de producten bij de instituten. Want suikeren, dat is haar passie!

De liefde voor de suiker

Hilde Laenen runt al meer dan 20 jaar met groot succes haar eigen schoonheidsinstituut Payeska in Westerlo. Hilde en haar team scholen zich continu bij en zijn steeds op zoek naar de laatste innovaties op het vlak van schoonheidsbehandelingen. Zo ontdekten ze bij Payeska 15 jaar geleden al de kracht van suikerontharing. 100% natuurlijke ingrediënten, een minimum aan irritatie na de behandeling en ook veilig voor de gevoelige huid.

Hilde ging samen met haar man Jan - beide zaakvoerders van ROYX PRO België - op zoek naar een geschikte partner die hen de beste suikerpasta op de markt kon bezorgen en die vonden ze uiteindelijk in Polen bij ROYX PRO. "Bij ons eerste werkbezoek in Polen zagen we bij hen onmiddellijk dezelfde gedrevenheid, vakkennis en aandacht voor hygiëne die wij zo hoog in het vaandel dragen", vertelt Hilde. En zo zijn we in januari 2016 gestart met ROYX PRO België, een team van gedreven schoonheidsspecialisten die allemaal jarenlange ervaring hebben met suikerontharing. Doordat we allemaal zelf nog dagelijks in de praktijk staan, kunnen we perfect inspelen op concrete vragen van de instituten die met onze producten werken.

Het product ROYX PRO was prima maar er was geen enkele vorm van marketing. Hilde vertaalde dan maar zelf de eenvoudige Poolse handleiding met behulp van Google Translate, schreef een eigen handboek voor suikerontharing en creëerde een duidelijke identiteit voor ROYX PRO in België. Dankzij deze unieke aanpak werken er intussen zo'n 250 schoonheidsinstituten in België met de suikerpasta's van ROYX PRO.

We do it sweet !

Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met

100% natuurlijke producten. Zeg vaarwel aan pijn, ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën. Na een behandeling met suiker heb je bovendien een zijdezachte huid! De suikerpasta's worden ingedeeld van hard naar zacht. Suikerpasta is een natuurlijk product en bijgevolg temperatuurgevoelig. De consistentie van de pasta verandert naar gelang de kamertemperatuur, de warmte van de handen en de warmte van het lichaamsdeel dat onthaard wordt. Al deze factoren bepalen dus welke suikerpasta je gaat gebruiken voor de behandeling.

Enkel voor professionals

ROYX PRO levert enkel aan professionele schoonheidsspecialistes. "Dit is een zeer bewuste keuze", benadrukt Hilde. Zo willen we het kwalitatieve resultaat van ontharingen met onze suikerpasta's garanderen in elk instituut dat met onze producten werkt. Maar onze begeleiding stopt niet bij het aanleren van de juiste techniek. We besteden tijdens onze trainingen ook aandacht aan het commerciële aspect: we geven verkooptips mee, adviseren over de prijssetting en informeren de schoonheidsspecialistes over het gebruik van sociale media ter promotie. "Deze aanpak wordt enorm geapprecieerd door onze klanten. Wij willen graag met hen een langetermijnrelatie opbouwen dus voor ons is het bieden van een dergelijke ondersteuning dan ook een evidentie", aldus Hilde Laenen. We staan met veel enthousiasme klaar om onze kennis door te geven en andere schoonheids-specialisten de kneepjes van het vak te leren. Deze persoonlijke ondersteuning maakt ROYX PRO dan ook uniek. 

Suikerontharing is de toekomst

En Hilde en Jan bouwen letterlijk en figuurlijk verder aan de toekomst van ROYX PRO in België. Door haar dagelijkse praktijkervaring merkte Hilde dat er in het huidige gamma nog nood was aan een goede crème voor de nabehandeling van gevoelige zones. Daarom liet ze zelf haar eigen crème ontwikkelen onder de naam "Sweet SOS" verrijkt met o.a. ontstekingswerende kruidnagelolie en Boswellia. Deze is sinds oktober verkrijgbaar. En door de enorme groei van ROYX PRO op korte termijn heeft Hilde bouwplannen op de grond vlak naast haar instituut Payeska. In het nieuwe gebouw komt een pilootinstituut voor suikerontharing met een groot opleidingslokaal.

ROYX PRO BELGIË 

Hilde Laenen

Goorken 42 | 2260 Westerlo

T 0472 28 64 37

info@royxpro.be | www.royxpro.be


imageMeer nieuws

WODCA : ‘Slechts’ 3 dodelijke weekendongevallen in 2018, drugs rukken op in het verkeer

WODCA : ‘Slechts’ 3 dodelijke weekendongevallen in 2018, drugs rukken op in het verkeer
Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen 23.10.2018 - 12.16u

Opgelet voor valse watercontroleurs

Opgelet voor valse watercontroleurs
Neteland 23.10.2018 - 11.45u

Bouwwerkzaamheden van start op oppervlaktebergingssite in Dessel

Kempen regio | Vlaanderen 23.10.2018 - 10.47u

Imec en ASML versterken hun samenwerking

Imec en ASML versterken hun samenwerking
Internationaal | Vlaanderen 23.10.2018 - 10.38u

Heist Loopt Warm in de startblokken voor 13/12

Heist op den Berg | Kempen regio | Neteland 23.10.2018 - 09.49u

Infoavond fietsostrade Lier-Herentals

Herentals | Kempen regio | Neteland 23.10.2018 - 09.40u

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Nieuwtjes schepencollege Herentals
Herentals 23.10.2018 - 09.37u

Belgen bouwen huis met 3D-printer in Kamp C

Provincie Antwerpen | Westerlo 23.10.2018 - 08.56u

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto