Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rozenberg Lichtstoet op zaterdag 9 september: schitterende magie

Lichtstoet Mol

Op zaterdag 9 september trekt Mol-Centrum Rozenberg Lichtstoet opnieuw door de Centrumstraten. Maar liefst 23 prachtig verlichte praalwagens dompelen je onder in een sfeer van romantiek, fantasie en levendige kleuren. Vanaf 19.30 uur start op de Rozenberg het straatanimatieprogramma.

De start van de lichtstoet wordt om 20.45 uur aangekondigd door schitterende animatie. Kijk op www.rozenberglichtstoet.be

Start en aankomst van de lichtstoet ter hoogte van de spoorwegovergang Rozenberg. Daarna gaat het richting Statiestraat en Guido Gezellestraat.

Tickets

· Voorverkoop, +12 jaar: 6 euro (voorverkoopadressen: www.rozenberglichtstoet.be)

· De dag zelf, +12 jaar: 8 euro -  tot en met 12 jaar: gratis

Immaterieel Cultureel Erfgoed

De Molse lichtstoeten, ontstaan in 1885, zijn sinds mei 2012 erkend als Immaterieel Cultureel Erfgoed. Zowel Rozenberg Lichtstoet als Lichtstoet Ginderbuiten hebben een rijke geschiedenis. Elke stoet heeft zijn eigenheid. Beide stoeten blijven trouw aan de traditionele gloeilampjes technologie, maar vullen die verder aan met de modernste verlichtingstechnieken.

Open Rozenberg: zondag 10 september

Zondag 10 september vanaf 13 uur is iedereen welkom op Open Rozenberg. Naast gezellige terrasjes, kermisattracties, circusartiesten, kinderboerderij, springkastelen, stormbaan en treintjes, geniet je er ook van verschillende demo’s, dans, muziek en liveoptredens. Plaats van afspraak? Rozenberg natuurlijk!

Meer info: Koninklijke Maatschappij De Rozenband vzw – Rozenberg Lichtstoet, 0486 43 89 87, rozenberg.lichtstoet@online.be, www.rozenberglichtstoet.be

Lichtstoet Mol

Deel dit artikel