Na de topper in Lier was het geloof in een goed eindklassement helemaal terug. Hoewel er tegen Proost geen punten werden gepakt hadden de Noorderwijkenaars bewezen hun plaats bovenaan de rangschikking waard te zijn. De verplaatsing naar het Luikse Ans, de laatste in de rangschikking was dan ook een lachertje zo dacht iedereen. En zo nam de ploeg de wedstrijd ook op. Er werd heel rustig gestart en via Hermans kwamen de bezoekers op voorsprong na zo’n 10 minuten. ( 0 – 1). Even later was het opnieuw bijna prijs via Hermans maar de bal raakte de paal en ging langs de verkeerde kant buiten. En toen was het over. Ans scoorde net voor de rust de gelijkmaker (1 – 1). Na de zeer zwakke eerste helft kon het eigenlijk alleen maar beter gaan, maar dat was het niet het. De schorsingen eisten hun tol, geen coach op de bank, geen spits in de ploeg. De Haes, Nicolay en Wagemans zaten immers gestraft in de tribune. De tuisploeg scoorde snel de 2 – 1 voorsprong kreeg nog een penalty mee (3 – 1), even later kreeg De Ceuster rood en toen was het helemaal over. Het werd uiteindelijk nog een 5 – 1 zware nederlaag tegen de slechtste ploeg van de reeks. De sterkste verdediging van 2e nationale moest zo het onderspit delven tegen de Luikenaars die wekelijks nochtans een pak doelpunten incasseren. Bedrukte gezichten na de wedstrijd, want weg koppositie, weg promotiedromen, weg plezier. Het bestuur wil echter niet stilzitten en zal reeds deze week een topper binnenhalen. Een spits en bovendien ex-rode duivel. Noorderwijk is veel te zwaar gestraft door de bond maar laat het hoofd niet hangen en wil nog iets maken van het seizoen. Real Noorderwijk speelde met Stijn Nevelsteen, Philippe Van den Bosch, Niels Caers, Thijs Lambaerts, Rudy Plompen, Tom Dams, Wim De Ceuster, Peter De Peuter, Andy Hermans en Dave Troonbeeckx.