Rubens is on track. De repetities aan het kasteel in Westerlo gaan vlot. Een nieuw en spectaculair element in de voorstelling is het gebruik van waterplateaus. Hierop zullen de dansers het beste van zichzelf geven en dat zal ongetwijfeld voor een dynamisch visueel effect zorgen.

Florian Boutonnier bedacht alle choreografieën. Een hele uitdaging om het enorme decor van 78 meter lang tot leven te wekken. Hij is docent aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten in Tilburg. Bovendien maken 12 van zijn studenten deel uit van de cast.

Bestel je tickets en ontdek het zelf vanaf 17 augustus. No time to waste, het zijn de laatste.

400 Jaar na zijn dood geldt Pieter Paul Rubens nog steeds als een van de meest veelzijdige kunstenaars die ons land ooit gekend heeft. Maar hij was meer dan dat.

Behalve een geweldig schilder en atelierhouder was Rubens een begeesterd diplomaat, een vakkundig architect,  een uitstekend zakenman en kunstverzamelaar, maar ook een echte familieman. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een ontroerend en vooral boeiend levensverhaal. 

Van 17 augustus t.e.m. 1 september is het kasteel de Merode voor de derde keer het feeërieke decor voor een openlucht musical, dit keer over het leven van Rubens. Dit megagroot zomerevent is een niet te missen event voor jou en jouw familie.

Je mag je verwachten aan een avondvullend spektakel vol zang, dans en theater, gebracht op een drijvend podium op de slotgracht van het prachtig kasteel de Merode uit Westerlo.

Via een indrukwekkend podium vol led-lampjes kan de schilderpracht van Rubens op spectaculaire wijze in beeld gebracht worden terwijl meer dan 150 acteurs en zangers, geflankeerd door een steengoede hoofdcast, je zullen meenemen in dit meeslepend verhaal.

Tickets HIER.