Om haar één jarig bestaan te vieren, organiseert ruiterwebshop Paulissen Paardensport van 27 tot en met 29 mei een pop-up weekend in Bevel (Nijlen).

Oprichtster Aurelie Paulissen zorgt ervoor dat al haar producten van de webshop deze drie dagen te bezichtigen zijn & wil zo haar klanten ook offline van dienst zijn én ontmoeten.

Tijdens de driedaagse zorgt Paulissen Paardensport voor heel wat gezelligheid met drankjes, een gratis zakje paardenkoekjes voor elke bezoeker, een koopjeshoek én een leuke giveaway, waarbij elke bezoeker kans maakt op één van de drie geweldige prijzen (die momenteel nog een verrassing zijn).

" Mijn droom is om ooit een fysieke winkel te openen! En dit event is hét ideale voorproefje!"

Vanuit haar passie voor paarden besloot Aurelie vorig jaar om de ruiterwebshop 'Paulissen Paardensport' op te richten. Op de webshop vind je een ruim aanbod aan rijbroeken en ruiterkleding maar ook een volledige outfit voor je paard en stalbenodigdheden.

Denk ook aan grooming producten, beugels, vliegendekens, zadeldekjes, beenbescherming, enz.

Tijdens het event zal ze ook 10% korting geven op de kledingcollecties van Hv Polo, Anna Scarpati en Euro-Star.

"Ik zet heel erg in op service en persoonlijk contact met de klant, dat vind ik heel belangrijk! Als kleine speler is het niet evident om mijn plaats in de markt te veroveren, maar ik ben vastberaden om dit te doen slagen!"

Met dit pop-up event wil Aurelie haar aanbod op een fysieke manier aan (potentiële) klanten laten zien, en niet enkel online. Zo vind ze het geweldig om mensen met dezelfde passie (nl. paarden) te ontmoeten en hen te helpen met de zoektocht naar de juiste producten voor paard en ruiter.

Paulissen Paardensport heeft nog heel wat plannen en ambitie voor de toekomst. Zo wil Aurelie haar aanbod én de webshop graag verder uitbreiden mét extra merken en een groter aanbod. In de nabije toekomst wil ze focussen op samenwerkingen met sponsor ruiters, én wie weet ooit zelfs een fysieke winkel openen!

Dat paarden(sport) haar passie is, is overduidelijk. Zo heeft ze al heel wat ervaring, want ze startte zelf met paardrijden toen ze slechts 7 jaar was. Ze zit intussen al een 18 jaar tussen de paarden.

Ondanks dat ze niet uit een 'paardenfamilie' komt, kreeg ze snel de microbe te pakken. Tijdens een vakantie werd ze ooit op een pony gezet, en ze was meteen vertrokken. Je vindt haar dan ook bijna dagelijks terug in het zadel! De naam van de webshop is daarom een bewuste verwijzing naar de oprichtster: Aurelie Paulissen.

PRAKTISCHE INFO POP-UP WEEKEND

Openingsuren: vrijdag 27 mei: 10u - 18u;   zaterdag 28 mei: 10u-18u;  zondag 29 mei: 10u-14u -- betalen kan enkel cash of met payconiq.

Adres: Bevel-dorp 146, Nijlen.