Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

RUN To Walk Again @ Sport Vlaanderen Herentals

To Walk Again vzw

Op zaterdag 7 september organiseert To Walk Again een nieuwe editie van de Run To Walk Again.  De overdekte schaatsbaan van Sport Vlaanderen Herentals en de bosrijke omgeving bieden het ideale decor om te lopen, te rollen en te handbiken voor het goede doel.

Lopers van een team gevormd door collega’s, familieleden of vrienden lossen elkaar af tijdens een 10 uur durende aflossingsloop. Bovendien houdt To Walk Again simultaan een stapmarathon van 10u met de staprobots.    Muziek, een zomerterras met een hapje en een tapje en kinderanimatie maken dit sportfeest compleet.

18 teams zullen het tegen elkaar opnemen. Het concept is simpel, leg zoveel mogelijk rondes af op 10 uur tijd. Onderling zal er zeker wat competitie zijn tussen de teams, maar voor ons primeert het plezier, samenhorigheid en inclusiviteit“. Dit laatste is voor ons natuurlijk heel belangrijk. Het is steeds onze intentie om valide en andersvalide personen samen te laten sporten”  zegt Thomas Caers, Directeur van TWA        

Als vzw is To Walk Again afhankelijk van donaties maar ook van inkomsten uit evenementen. Toon Claes is fier dat To Walk Again nog altijd zoveel mensen begeesterd en supporters kent.'

 

Op deze manier kunnen we onze activiteiten, de kampen voor de kinderen, de TWA crossfitness en de staptherapieën blijven uitrollen en werken we aan een standvastige toekomst”, zegt een blije voorzitter Toon Claes.   Zo dragen ook vele lokale Kempische organisaties To Walk Again een warm hart toe.

Recent overhandigden de supportersclub van Wout van Aert, Herent(w)out, een cheque van €1.000 aan To Walk Again. (foto boven)

Als trouwe supporters van Wout dragen we ook TWA een warm hart toe, de organisatie waarvan hij peter is. Daarom plaatsten we tijdens de Olympische wegrit een groot scherm en schonken we de opbrengst van de drankjes aan TWA. We zijn fier op die manier ook een “Friend of TWA” te zijn.”, aldus Nico Goormans.

 

Maar ook Tim Verbaeten deed met zijn team een duit in het zakje. In café De Pelikaan in Olen organiseerde hij het Pelikamerfestival met lokale bands en muzikanten.

Muziek is altijd mijn passie geweest. Nu was het nog een kleinschalig event, maar we hebben de ambitie om uit te breiden en To Walk Again te blijven steunen”, zegt Tim Verbaeten.

 

RUN TWA  PRAKTISCH   Race details RUN To Walk Again

▪ Lopen: 9u00 – 19u00

▪ Handbikerace: 15u00 – 16u00

▪ Stapmarathon: 10u00-20u00

Kom je graag een kijkje nemen?

Dit kan gedurende de ganse dag.  Mooi zomerterras met doorlopend muziek <

Schaatsbaan Sport Vlaanderen, Vorselaarsebaan 60, 2200 Herentals

thomas.caers@towalkagain.be

To Walk Again Run op 7/9 Sport Vlaanderen

To Walk Again Run op 7/9 Sport Vlaanderen

Vorselaarsebaan 60 - Sport Vlaanderen, Herentals, België

To Walk Again vzw

Deel dit artikel