De zon is er, het goede doel is er en de eeuwige glimlach van ALS-patiënt Kris Van Reusel is er zaterdagmiddag vanaf 13u zeker ook op de terreinen van SKS Herentals.

Dan start de grote benefiethappening t.v.v. de ALS Liga. Vrienden van Kris Van Reusel staan in voor de organisatie van een voetbaltornooi met 20 ploegen. Die spelen elk 2x20 minuten.

Het voetbaltornooi start met een wedstrijd tussen Heles en een team van BV's. Voetbalfans beleven een unicum.. Op het terrein van SKS Herentals staat Saartje Vandendriessche in de spits. Of ze 's avonds geselecteerd wordt voor de bekerwedstrijd Exc Bouwel-SKS Herentals wordt later beslist.

Er is een veiling van een shirt van de Rode Duivels,de keepershandschoenen van Mignolet en, indien het shirt tijdig arriveert, een gesigneerd shirt van de spelers van Chelsea. Er is de overhandiging van een jubileumboek met steun van Nnieuws.be..

Het wordt een voetbalhoogdag voor het goede doel om nooit te vergeten. Voor Kris Van Reusel kan de dag nu al niet meer stuk.

foto: Kris Van Reusel tijdens Herentals Loopt van enkele jaren geleden