Twintig jaar geleden is het al dat Mike Sack en zijn echtgenote Ann De Groote Sack Zelfbouw opstarten in het Oost-Vlaamse Temse. De voorbije jaren kende Sack Zelfbouw een snelle expansie.

Na Roeselare (in 2015) en Aarschot (in 2019) en Maldegem (in 2020) gaat zaterdag 19 juni 2021 het 5e filiaal open in Oevel (Westerlo). Voor iedereen met (ver)bouwplannen in de Provincie Antwerpen.

Uitgebreide belevingstoonzaal

In de gloednieuwe toonzaal in Westerlo kan je kennismaken met de zelfbouwpakketten van Sack Zelfbouw. CEO Ann De Groote: “Wanneer je langskomt bij Sack Zelfbouw, krijg je niet alleen uitleg en advies, je kan ook met eigen ogen zien hoe onze zelfbouwpakketten in elkaar zitten.

Je ontdekt hier hoe vloerverwarming werkt, je kan de nieuwste gascondensatieketels en warmtepompen bekijken, en je kan zien hoe een ventilatiesysteem C of D je binnenlucht gezonder maakt.”

Begeleiding van A tot Z

Oprichter Mike Sack: “De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat ons unieke zelfbouwconcept aanslaat bij iedereen met (ver)bouwplannen die zelf de handen uit de mouwen wil steken.

Dankzij de pakketten met begeleiding kan je tot 50% besparen op je budget en toch kiezen voor a-merken als Vaillant, Bosch,... 

Onze toonzaaladviseurs zijn sterk technisch opgeleide mensen die een degelijk advies op maat kunnen geven. Ook tijdens de installatie kan je op uitgebreide begeleiding rekenen met instructievideo’s, handleidingen en levering door techniekers van Sack Zelfbouw. Zo houden we kwalitatief bouwen en verbouwen toch betaalbaar”

Best Managed Company

Een manier van werken die duidelijk wordt geapprecieerd. Zo mocht Sack Zelfbouw dit jaar voor de 2e keer de prestigieuze ‘Best Managed Company’ Award in ontvangst nemen. Een teken dat de organisatoren Deloitte, KU Leuven en Econopolis sterk geloven in het concept en de uitvoering van Sack Zelfbouw.

Welkom in Westerlo

Op zaterdag 19 juni en zondag 20 juni 2021 organiseert Sack Zelfbouw een officieel openingsweekend. Je kan kennismaken met het unieke zelfbouwconcept en de materialen en begeleiding zelf ervaren. 

Spring binnen in de toonzaal of kom langs op afspraak -  bel 03 765 17 27 voor een vrijblijvende offerte op maat van jouw project.

Je vindt Sack Zelfbouw op de Snelwegstraat 7 in Oevel (Westerlo)

Sack Zelfbouw stelt 60 mensen tewerk in 5 filialen. Het groeiende familiebedrijf heeft regelmatig openstaande vacatures voor technische profielen en enthousiaste adviseurs in Temse, Roeselare, Aarschot, Maldegem en Westerlo. Bekijk de vacatures op sackzelfbouw.be/vacatures of stuur je spontane sollicitatie naar info@sackzelfbouw.be