Op zondag 5 februari organiseert de stedelijke basisschool SAIO een wandeling ten voordele van Centre de Balou, een organisatie die zich ontfermt over kinderen met een handicap in Congo.

Kinderen met een handicap zijn in Congo taboe en worden vaak gewoon achtergelaten. Centre de Balou vangt deze kinderen op en biedt hen naast een verblijfplaats, omkadering en medische zorg ook onderwijs en internaat aan.
 
nieuwe rolstoelen
Het project werkt met beperkte middelen en kan alle steun gebruiken. In oktober 2011 sloeg het noodlot toe en vernielde een brand twee lokalen. Allerlei hulpmateriaal ging toen in vlammen op. Momenteel heeft Centre de Balou dringend nood aan nieuwe rolstoelen. SAIO wil graag zijn steentje bijdragen.
 
wandel mee!
Op zondag 5 februari kan iedereen mee wandelen voor het goede doel. Tussen 13 en 14u30 kan je in de school, gelegen in de Billemonstraat 77 te Geel, inschrijven voor een wandeling van 6 of 15 km. Na de wandeling staat er koffie en gebak klaar in de refter. Ook niet-wandelaars zijn van harte welkom!