Het zijn de laatste dagen om te profiteren van de nooi geziene Volvo-saloncondities. Ook zondag zijn we geopend van 10u tot 17u.

Voor ieders veiligheid werken we het liefst op afspraak!

Kijk hier op Volvo Van Houdt Kempen en ontdek al deze nooit geziene saloncondities!

Volvo Van Houdt richt de blik op de toekomst

Volvo Van Houdt richt de blik op de toekomst en doet hier dan ook de nodige investeringen voor.

Na een geslaagd nieuwbouwproject in Geel en een volledige renovatie van de showroom in Herentals, zal het bedrijf binnenkort ook starten aan de opfrissing van de showroom in Turnhout, zodat klanten in optimale omstandigheden kunnen ontvangen worden.

"Alles is erop gefocust om onze klanten die bijzondere Volvo-beleving mee te geven van zodra ze bij ons binnenkomen", vertelt Wim Verstraeten, Operationeel Directeur bij Volvo Van Houdt.

'Ook de technologische vernieuwing gaan we niet uit de weg. Onze concessies zullen openbare snellaadpalen krijgen waar iedereen, ook niet Volvo-klanten, hun elektrische wagen kunnen opladen.

Verder zetten we volop in op Volvo Personal Service. Dit houdt in dat klanten direct contact hebben met hun persoonlijke technieker, zodat ze de informatie over hun wagen uit eerste hand vernemen. Vanuit de gezellige lounge kunnen klanten in alle comfort werken of lezen terwijl er aan hun wagen gewerkt wordt."

Grootste Volvo Selekt-centrum van de Kempen

De pas gerenoveerde showroom in Herentals heeft ruimte om meer dan 75 Volvo Selekt wagens te etaleren.

Volvo Selekt wagens zijn tweedehandswagens die gecontroleerd worden op meer dan 160 punten, voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en bovendien genieten van een garantie van 2 jaar. Dit maakt dat dit het grootste Volvo Selekt centrum is van de Kempen.

De moeite waard dus om eens een bezoekje te gaan brengen, bovendien vallen er nu mooie saloncondities te rapen."