Besparen op je energiefactuur én het milieu een handje helpen? Het kan! Doe mee aan de groepsaankoop groene energie van de provincie Antwerpen. Onze gemeente steunt dit initiatief.

Je schrijft vrijblijvend in tussen 1 juli en 29 september via de website www.samengaanwegroener.be . Op 2 oktober brengen de energieleveranciers hun beste bod uit. Daarna krijg je een voorstel op maat dat duidelijk laat zien hoeveel je kan besparen. Pas dan beslis je of je van leverancier verandert. Vorig jaar maakten zo’n 60. 000 gezinnen de overstap. Ze bespaarden gemiddeld 220 euro op hun jaarfactuur.

Deed jij vorig jaar al mee? Vergeet dan niet je inschrijving te hernieuwen. Zo geniet je ook volgend jaar van superscherpe tarieven.

Infomoment ‘Besparen op je energiefactuur’

Heb je geen toegang tot het internet? Dan helpt de gemeente je graag verder.

Op vrijdag 6 september om 13.30 uur organiseren we een infomoment over ‘Besparen op je energiefactuur’ in de polyvalente zaal van cultuurcentrum Zwaneberg. Tijdens dit infomoment zal de samenaankoop toegelicht worden en zal een spreker van NEOS vzw (Netwerk voor Ondernemende Senioren) het hebben over investeren in energiebesparing. Wie zijn laatste jaarafrekening van elektriciteit en aardgas meebrengt, kan deze ter plaatse afgeven om in te schrijven voor de samenaankoop.

Loket

Of maak een afspraak om op dinsdagen 10 en 17 september langs te gaan bij de afdeling Bouw en Milieu. Hiervoor kan je tijdens de openingsuren van Bouw en Milieu bellen naar 015 23 74 00. Breng zeker je laatste jaarafrekening van elektriciteit en aardgas mee, zodat we alle gegevens meteen bij de hand hebben.